Συλλεκτικό και με πλούσια ύλη κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 7 Ιουλίου το ένθετο περιοδικό του ΒΗΜΑΤΟΣ, «BHMAGAZINO» με αφιέρωμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το σπουδαιότερο αθλητικό γεγονός παγκοσμίως που φέτος διεξάγεται στο Παρίσι έχει τη δική του μεγάλη ιστορία.

Με χρυσές γράμματα την έγραψαν οι κορυφαίοι αθλητές που συμμετείχαν στις διοργανώσεις όλα τα προηγούμενα χρόνια και φέτος μια εξαιρετική ομάδα από Έλληνες αθλητές δηλώνει έτοιμη να μας καταπλήξει. Ιστορίες αθλητών με μεγάλο ψυχικό απόθεμα, προσπάθεια και προσήλωση στο στόχο ξεδιπλώνονται μέσα από αποκλειστικές συνεντεύξεις και μοναδικές φωτογραφήσεις.

Το «ΒΗΜΑGAZINO» μας ταξιδεύει στην Πόλη του Φωτός, μας μεταφέρει τον παλμό, την συγκίνηση και μας παρουσιάζει το μεγαλείο των Ολυμπιακών Αγώνων. Θα γνωρίσουμε σημαντικούς νέους Έλληνες αθλητές οι οποίοι προκρίθηκαν και θα συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου, θα διαβάσουμε αποκλειστικές συνεντεύξεις από διάσημους αθλητές, θα περιηγηθούμε στα Στάδια και τις εντυπωσιακές υποδομές. Θα γνωρίσουμε όμως και το άλλο Παρίσι, έξω από τα αθλητικά στάδια. Θα ενημερωθούμε για σημαντικές εκθέσεις σε Μουσεία και γκαλερί, για τα καλύτερα spots.

Στο εξώφυλλο μία από τις πολλά υποσχόμενες Ελληνίδες πρωταθλήτριες. Η νεαρή Νόρα Δράκου η οποία κατέκτησε δύο αργυρά μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου και τώρα βάζει πλώρη για τις πισίνες των Ολυμπιακών Αγώνων.

Θα διαβάσουμε ακόμα συνεντεύξεις των : Παναγιώτη Γκιώνη πρωταθλητή επιτραπέζιας αντισφαίρισης, της Δώρας Γκουντούρα πρωταθλήτριας ξιφασκίας, της Ιόλης Μυτιληναίου που διακρίνεται στο άθλημα της ιππασίας.

Ένα μοναδικό τεύχος του «BHMAGAZINO» που κυκλοφορεί με το ΒΗΜΑ αυτής της Κυριακής 7 Ιουλίου.