Συνέντευξη παραχώρησε η Αφροδίτη Λατινόπουλου κατά την οποία σχολίασε όλα τα θέματα της επικαιρότητας. Μεταξύ άλλων η πρόεδρος της Φωνής Λογικής και ευρωβουλευτής δήλωσε ότι θαυμάζει την Ουγγαρία του Όρμπαν και ο λόγος είναι ότι «έχει μηδέν λαθρομετανάστες. Ακούει και σέβεται τον κόσμο».

Στη συνέχεια χαρακτήρισε την Ελλάδα «ξέφραγο αμπέλι» στο κομμάτι του μεταναστευτικού και επεσήμανε ότι «έχουμε τεράστιο πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες». Για τις εκλογές της Γαλλίας επεσήμανε ότι «φυσικά στηρίζω Λεπέν. Δεν είναι ακροδεξιά η Λεπέν».

Μάλιστα, επεσήμανε: «Έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο, που όποιος γράφει με το δεξί χέρι, να τον βαφτίζουμε ακροδεξιό. Ο όρος χρησιμοποιείται καταχρηστικά».

«Έχουν κάνει ξεκάθαρη αλλαγή Γεωργιάδης και Βορίδης»

Είπε ότι η Ελλάδα κυβερνάται από την κεντροαριστερά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ξεκάθαρα κεντροαριστερός. Σχολιάζοντας τον Μάκη Βορίδη και τον Άδωνι Γεωργιάδη η Αφροδίτη Λατινοπούλου είπε ότι έχουν κάνει «ξεκάθαρη αλλαγή».

Πάράλληλα ανέφερε ότι δεν θέλει να ταυτιστεί με κανέναν, θα κριθεί για αυτά που λέει η ίδια, ενώ τόνισε πως «δεν θα κάνω βήμα πίσω». Πρόσθεσε πως «Όποιος νομίζει ότι με αλαζονεία μπορεί να κάνει κουμάντο, ενώ χρόνια τώρα πληρώνουμε όλοι τους φόρους μας, κάνει λάθος. Να μας απαλλάξουν από τους φόρους και να κάνουν ό,τι θέλουν».

Αναφερόμενη στις ομιλίες των πρώην πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, είπε ότι «ακούσαμε δύο πολύ ωραίες και λογικές ομιλίες από δύο πρώην πρωθυπουργούς σε μια εποχή δυστυχώς που τα αυτονόητα έλειψαν. Όλα όσα ειπώθηκαν και σχετικά με την Ευρώπη και ότι έχει χαθεί η ταυτότητά της και όσα ειπώθηκαν σχετικά με την εσωτερική πολιτική και το τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Πράγματα που αφορούν το δημογραφικό, την εγκληματικότητα, την ακρίβεια, τον απαράδεκτο νόμο, ο οποίος πέρασε για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών».