Στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία που έχουν προστεθεί στον στόλο.

«Σήμερα κάνουμε ένα πρώτο πολύ σημαντικό βήμα για να υλοποιήσουμε τη δέσμευσή μας για καλύτερα και ποιοτικότερα λεωφορεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη μέχρι το τέλος του 2025 θα κυκλοφορούν 900 νέα λεωφορεία. Ο στόχος είναι η αντικατάσταση του στόλου των λεωφορείων με σύγχρονα φιλικά προς το περιβάλλον, κλιματισμό και προσβασιμότητα των ΑμεΑ. Τα λεωφορεία που βλέπετε να κυκλοφορούν χρηματοδοτούνται από το Ταμείο Ανάκαμψης και αυτό είναι μια ένδειξη των προτεραιοτήτων» σημείωσε σε δήλωσή του ο πρωθυπουργός.

«Σκοπός μας είναι να βελτιώσουμε και τη συχνότητα των δρομολογίων. Είναι μια ακόμα απόδειξη της έμφασης που δίνει η κυβέρνηση στην καθημερινότητα των πολιτών. Είμαι βέβαιως ότι το υπουργείο και ο ΟΑΣΑ θα τηρήσουν το χρονοδιάγραμμα ώστε οι πολίτες να δουν μια ποιοτική αναβάθμιση των ΜΜΜ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη» πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.