Οι πληροφορίες ότι η Αννα Διαμαντοπούλου ενδέχεται να είναι και αυτή υποψήφια για την ηγεσία του ΠαΣοΚ (εδώ που τα λέμε είναι το αρχαιότερο στέλεχος στο ΠαΣοΚ, ξεκινώντας σε νεαρά ηλικία από Νομάρχης) έφερε γκρίνια και αναστάτωση όχι στο ΠαΣοΚ αλλά στη… ΝΔ, μας ενημερώνει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Οι γαλάζιοι βουλευτές

Γαλάζιοι βουλευτές θυμήθηκαν (ξαφνικά) μια παλιά μα ξεχασμένη ιστορία που ανασύρθηκε επ αφορμής της πιθανολογούμενης καθόδου της Άννας Διαμαντοπούλου ως υποψήφιας προέδρου του ΠαΣοΚ. Όταν η εκσυγχρονίστρια πολιτικός (πρώην υπουργός και πρώην επίτροπος) ετοιμαζόταν με τη συναίνεση (και στήριξη) της ΝΔ και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη να διεκδικήσει την προεδρία του Ο.Ο.Σ.Α επώνυμοι βουλευτές της παράταξης είχαν βολιδοσκοπηθεί για να αποφευχθεί εναντίον της επίθεση.

Το φλερτ με τη Νέα Δημοκρατία

Πολλοί δε μιλούσαν ακόμα και για προσέγγιση της με την κυβερνητική παράταξη, γεγονός όμως που δεν προέκυψε τελικά. Κάποιοι λοιπόν ακραιφνείς νεοδημοκράτες θεωρώντας πως η προαλειφόμενη για υποψήφιος Πρόεδρος του ΠαΣοΚ αποτελούσε τότε (2021) επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη είτε χαμήλωσαν τους τόνους, είτε έφθασαν έως του σημείου να αρθρογραφούν υπέρ της ως της πλέον κατάλληλη για την υψηλή θέση στον Ο.Ο.Σ.Α.

«Να δω τώρα τι θα πω στους ψηφοφόρους μου αν εκλεγεί τελικά Πρόεδρος στο ΠαΣοΚ» έλεγε επώνυμος βουλευτής με πίκρα. Κάτι τέτοιες εμπνεύσεις του Ακη Σκέρτσου είναι που οδηγούν σε αμηχανία και γκρίνια, καταλήγει ο ΒΗΜΑτοδότης.