Ο Δημήτρης Κόκοτας δίνει τη δική του μάχη για να επανέλθει μετά την περιπέτεια της υγείας του. Η Ματίνα Παγώνη σε δηλώσεις της έδωσε νεότερα για την κατάσταση της υγείας του.

Ουσιαστικά η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, ωστόσο αποκάλυψε ότι ο γνωστός τραγουδιστής αναμένεται να περάσει αρκετό καιρό ακόμα στο νοσοκομείο μέχρι να μπορέσει να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο της αποθεραπείας του.

«Αυτήν τη στιγμή, έχει κλείσει δύο μήνες στο νοσοκομείο», ανέφερε αρχικά. «Η κατάσταση είναι δύσκολη, θέλει ακόμη 3 – 4 μήνες μέσα. Είναι δύσκολα τα πράγματα. Παρακολουθείτε καθημερινά για να δούμε την εξέλιξη στον οργανισμό. Πρέπει να δούμε πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του», συμπλήρωσε στη συνέχεια η Μαρίνα Παγώνη.

Στη συνέχεια η κ. Παγώνη τόνισε: «Οι επιπλοκές είναι ίδιες από την αρχή στον εγκέφαλο και την όραση. Δεν κοροϊδέψαμε από την αρχή το είπαμε. Θέλει χρόνο. Δεν μπορεί να πάει στο κέντρο αποκατάστασης. Δεν είναι ακόμα για να πάει στο κέντρο αποκατάστασης. Θα περάσουν κάποιοι μήνες και θα πάει μετά».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Κόκοτας εδώ και ένα μήνα έχει βγει από την ΜΕΘ, ωστόσο παραμένει σε ΜΑΦ λόγω των επιπλοκών που έχει στην υγεία του.