Σκηνές …τηλεοπτικές εκτυλίχθηκαν στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου όπου συζητείται το νομοσχέδιο του υπουργείου Τουρισμού για την ενίσχυση των τουριστικών υποδομών και της τουριστικής εκπαίδευσης.

Η βουλευτής της Νέας Αριστεράς Θεανώ Φωτίου έστειλε …στον διάολο, σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες, την υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη αν και αργότερα το …διέψευσε δηλώνοντας ότι «τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε». «Δεν είπα τίποτα απρεπές προς την υπουργό και το Σώμα. Είναι για εκμετάλλευση από ένα πολιτικό πρόσωπο…», είπε η κυρία Φωτίου.

Τι είχε προηγηθεί; Η παρέμβαση της κυρίας Κεφαλογιάννη ενόχλησε την βουλευτή της Νέας Αριστεράς που διαμαρτυρήθηκε προς την υπουργό ότι καταπατά τις διαδικασίες. «Περιμένουμε να μιλήσουμε όλοι να μας απαντήσει συνολικά», είπε με τον προεδρεύοντα Δημήτρη Κυριαζίδη να της απαντά ότι η υπουργός έχει την δυνατότητα να απαντήσει. «Από πότε και δεν το ξέρω; Τόσα χρόνια είμαι μέσα στη Βουλή», ακούστηκε να λέει η ενοχλημένη βουλευτής.

Η κυρία Κεφαλογιάννη σχολίασε τότε ότι «Επειδή η κυρία Βέττα (σ.σ. εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ) ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί την δραματική πενταετία ΣΥΡΙΖΑ, βρείτε τα μεταξύ σας…», κάτι που εκνεύρισε την κυρία Φωτίου: «Σας παρακαλώ κυρία υπουργέ, δεν θα κάνετε μικροπολιτική πάνω σε ένα νομοσχέδιο», της είπε, με την κυρία Κεφαλογιάννη να συνεχίζει: «Όλοι θυμούνται ότι ο τουρισμός…».

Εκεί κάπου ακούστηκε η κυρία Φωτίου να λέει: «Αι στο διάολο…»! Η υπουργός Τουρισμού την άκουσε: «Τι είπατε; θα το επαναλάβετε; Έτσι έχετε μάθει να μιλάτε στο Κοινοβούλιο; Και το πρόβλημά σας είναι ο Κανονισμός; Εδώ δεν ξέρετε βασική κοινωνική συμπεριφορά. Τέτοιες αγοραίες εκφράσεις μόνο από τέτοια πρόσωπα ακούγονται εδώ μέσα! Ντροπή σας», της είπε με την κυρία Φωτίου να επιχειρεί πολύ αργότερα να διασκεδάσει τις εντυπώσεις διαψεύδοντας ότι τις μίλησε έτσι…