Εδώ και λίγες ώρες έχει κυκλοφορήσει το βίντεο κλιπ του νέου τραγουδιού των Coldplay, «feelslikeimfallinginlove».Μέρος του οποίου γυρίστηκε στη χώρα μας κατά τη διάρκεια της παρουσίας του συγκροτήματος στην Ελλάδα για τις ανάγκες των δύο συναυλιών που έδωσαν.

Οι εικόνες είναι πραγματικά μοναδικές και προσφέρουν εντυπωσιακά πλάνα από το Ηρώδειο και την Ακρόπολη. Η εικόνα είναι καθηλωτική, ο κόσμος ακολουθεί τον ρυθμό και τους στίχους με τα χαρακτηριστικά βραχιολάκια στα χέρια των θεατών φωτίζεται ολόκληρο το Ηρώδειο.

Το μεγάλο κόστος της υπερπαραγωγής

Περίπου 3.000.000€ φαίνεται πως κόστισε στους Coldplay η υπερπαραγωγή που ετοίμασαν μέσα στο ιστορικό θέατρο στους πρόποδες του βράχου της Ακρόπολης. Το βρετανικό συγκρότημα λατρεύει τον πολιτισμό και την ιστορία κάθε χώρας και αυτή φαίνεται πως δεν ήταν η πρώτη φορά που επέλεξαν να τραγουδήσουν σε μνημείο.

Ξετρελαμένοι με την Αθήνα οι Coldplay

Μέσα από βίντεο στον επίσημο λογαριασμό των Coldplay αποτυπώνεται το μαγευτικό τριήμερό τους στην Αθήνα. Ήταν η πρώτη φορά που την επισκέφτηκαν και ο κόσμος τους αγκάλιασε.

Το διήμερο μουσικό υπερθέαμα στο ΟΑΚΑ δεν είχε προηγούμενο. Πάνω από 140.000 θεατές παρακολούθησαν το συγκρότημα από κοντά, περιμένοντας χρόνια για να ζήσουν από κοντά αυτή τη μουσική εμπειρία.

Διεθνείς celebrities και θαυμαστές τους από όλο τον κόσμο ταξίδεψαν μέχρι την Αθήνα για να είναι μέσα στο φαντασμαγορικό σόου. Οι Coldplay αποχώρησαν, με την ελληνική φιλοξενία να τους μένει αξέχαστη και τους θαυμαστές τους να μνημονεύουν για χρόνια τη μοναδική αυτή εμπειρία.