Το νέο βιντεοκλίπ των Coldplay, που γυρίστηκε στο Ηρώδειο τον Ιούνιο, όταν το συγκρότημα ήρθε στην Ελλάδα για να δώσει τις δύο συναυλίες του στο ΟΑΚΑ, σχολίασε με ανάρτησή του ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Εξαιρετική προβολή για την χώρα μας» έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναρτώντας και μία φωτογραφία με εκείνον και τη συζύγό του Μαρέβα και τους Coldplay.

«Σας ευχαριστούμε για τη φανταστική εμπειρία Coldplay», έγραψε ο πρωθυπουργός στα αγγλικά.

Το μεγάλο κόστος της υπερπαραγωγής

Περίπου 3.000.000€ φαίνεται πως κόστισε στους Coldplay η υπερπαραγωγή που ετοίμασαν μέσα στο ιστορικό θέατρο στους πρόποδες του βράχου της Ακρόπολης. Το βρετανικό συγκρότημα λατρεύει τον πολιτισμό και την ιστορία κάθε χώρας και αυτή φαίνεται πως δεν ήταν η πρώτη φορά που επέλεξαν να τραγουδήσουν σε μνημείο.

Δείτε το βίντεο κλιπ

Ξετρελαμένοι με την Αθήνα οι Coldplay

Μέσα από βίντεο στον επίσημο λογαριασμό των Coldplay αποτυπώνεται το μαγευτικό τριήμερό τους στην Αθήνα. Ήταν η πρώτη φορά που την επισκέφτηκαν και ο κόσμος τους αγκάλιασε.

Το διήμερο μουσικό υπερθέαμα στο ΟΑΚΑ δεν είχε προηγούμενο. Πάνω από 140.000 θεατές παρακολούθησαν το συγκρότημα από κοντά, περιμένοντας χρόνια για να ζήσουν από κοντά αυτή τη μουσική εμπειρία.

Διεθνείς celebrities και θαυμαστές τους από όλο τον κόσμο ταξίδεψαν μέχρι την Αθήνα για να είναι μέσα στο φαντασμαγορικό σόου. Οι Coldplay αποχώρησαν, με την ελληνική φιλοξενία να τους μένει αξέχαστη και τους θαυμαστές τους να μνημονεύουν για χρόνια τη μοναδική αυτή εμπειρία.