Με στόχο να στηρίξει όσους παλεύουν να επιβιώσουν σε συνθήκες παρατεταμένης οικονομικής κρίσης, ο δήμος προχώρησε σε διανομή πακέτων ειδών πρώτης ανάγκης.

Συγκεκριμένα, το Κοινωνικό Παντοπωλείο ολοκλήρωσε μια ακόμη δωρεάν διανομή, προσφέροντας σε δεκάδες άπορες οικογένειες την απαραίτητη ενίσχυση. Οι οικογένειες αυτές, καθημερινά αγωνίζονται για την επιβίωση, με τις ανάγκες τους να αυξάνονται συνεχώς λόγω του πληθωρισμού και της σαρωτικής ακρίβειας που πλήττει τα νοικοκυριά.

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, με γνώμονα το σεβασμό, την αλληλεγγύη και την ενσυναίσθηση, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να στηρίξει αυτούς που πραγματικά το έχουν ανάγκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι δράσεις αυτές πραγματοποιούνται κατά κύριο λόγο με ίδιους πόρους του δήμου, αποδεικνύοντας την αφοσίωση και το αίσθημα ευθύνης προς τους πολίτες.

Η κοινωνική αυτή πρωτοβουλία του δήμου αναδεικνύει την ανθρώπινη διάσταση της τοπικής αυτοδιοίκησης, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για ενότητα και στήριξη στις δύσκολες στιγμές.