Άφαντος παραμένει για τρίτη μέρα ο οδηγός του ΙΧ που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 17χρονη στη λεωφόρο Αθηνών, στο Περιστέρι.

Οι Αρχές, με βάση το βιντεοληπτικό υλικό που έχουν στη διάθεσή τους από τις κάμερες ασφαλείας, αναζητούν τόσο τον οδηγό που παρέσυρε την ανήλικη όσο και τον οδηγό μιας μαύρης Mercedes ο οποίος φαίνεται να χτυπά την 17χρονη ενώ βρισκόταν ήδη στην άσφαλτο.

Τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με το MEGA, αναμένονται εξελίξεις στο θέμα, με την έρευνα να προχωρά, την ώρα που η 17χρονη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Αττικόν με σοβαρά τραύματα σε κεφάλι, θώρακα και πλευρά. Οι γιατροί δίνουν μάχη να την κρατήσουν στη ζωή, με τις επόμενες μέρες να είναι κρίσιμες για τη ζωή της.

Την προσπερνούσαν και δεν σταμάταγαν

Ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο που δείχνει τη στιγμή που το όχημα πετά το σώμα της 17χρονης δεκάδες μέτρα μακριά και προσγειώνεται στο οδόστρωμα.

Το ακόμα, όμως, πιο σοκαριστικό είναι η απάθεια των διερχόμενων οδηγών. Επί πολλά λεπτά, όπως φαίνεται και στο οπτικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA, αβοήθητη, σαν πεταμένη, η 17χρονη παρέμενε στο οδόστρωμα, με τα οχήματα να την προσπερνούν χωρίς καν να μειώνουν την ταχύτητά τους.

Μάλιστα ένας οδηγός σταματά για λίγο, παρατηρεί την κοπέλα πεσμένη στο δρόμο, κάνει όπισθεν και προσπερνά το αιμόφυρτο κορίτσι. Πεζοί έχουν μαζευτεί στην απέναντι πλευρά της λεωφόρου, ενώ αυτοκίνητα, μηχανές και φορτηγά συνεχίζουν να περνούν κανονικά σαν να μην υπάρχει άνθρωπος χτυπημένος στην άσφαλτο.

Λίγα λεπτά αργότερα ένας οδηγός, αφού αντιλήφθηκε τι συμβαίνει, σταμάτησε και έβαλε το αυτοκίνητό του στον δρόμο, ώστε να κλείσει την κυκλοφορία, μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ. Ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο αναζητείται.