Δικάζεται σήμερα (28/6) στο Αυτόφωρο ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τη σύντροφό του. Ο εισαγγελέας άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή σε βαθμό πλημμελήματος και τον παρέπεμψε να δικαστεί.

Ο δημοσιογράφος, λίγες ώρες μετά τον ξυλοδαρμό, πήγε κανονικά να κάνει βάρδια στο σάιτ που δούλευε. Κανείς δεν κατάλαβε τίποτα. Όταν μάλιστα έγινε γνωστή η είδηση οι συνάδελφοί του τον καλούσαν να κάνει ρεπορτάζ και να μάθει ποιος ήταν ο δημοσιογράφος, να κάνει δηλαδή ρεπορτάζ για… τον εαυτό του!

Συνάδελφός του κάνει λόγο για έναν ήρεμο, ντροπαλό άνθρωπο, που ποτέ δεν διεκδικούσε τίποτα.

«Ο Ν. ήταν πάντα ήσυχος, πολύ ευγενικός, σχεδόν ντροπαλός, εγώ τον έλεγα κότα γιατί ποτέ δεν διεκδικούσε, δεν κοντραριζόταν, δεν έπαιρνε πρωτοβουλίες. Αν στο σάιτ ήθελε να ζητήσει πχ αύξηση ή ρεπό τότε έβαζε τους άλλους να το κάνουν, ο ίδιος ντρεπόταν» είπε.

«Όταν όμως αισθανόταν ότι αδικείται τότε είχε ξεσπάσματα, μπορεί να χτυπούσε το χέρι στον τοίχο […] Όταν «έσκασε» η είδηση για τη σύλληψη του δημοσιογράφουη της ΕΡΤ καλούσα εκείνον να μου πει ποιος ήταν ο δράστης, αν τον ήξερε. Φυσικά δεν απαντούσε, ήταν ήδη κρατούμενος στις αρχές» πρόσθεσε στο Πρωινό.

«Όλα έγιναν πάνω σε έναν διαπληκτισμό»

Ο δημοσιογράφος με δήλωσή του στην εκπομπή είπε ότι όλα ξεκίνησαν πάνω σε έναν διαπληκτισμό που αφορούσε κοινές φωτογραφίες του με την πρώην σύντροφό του.

«Αισθάνομαι άσχημα για όσα έγιναν, είμαι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Όλα έγιναν πάνω σε έναν διαπληκτισμό με τη σύντροφό μου, ο οποίος ξεκίνησε με αφορμή κάποιες φωτογραφίες που είχα αναρτήσει στις οποίες εμφανίζομαι με την πρώην σύζυγό μου και τα παιδιά μου. Εκείνη τη στιγμή μού ζήτησε να χωρίσω από την πρώην σύζυγό μου και γι’ αυτόν τον λόγο ξεκίνησε ο διαπληκτισμός» είπε.

«Στο παρελθόν, ποτέ δεν την έχω αγγίξει και δεν είμαι κακοποιητής όπως με παρουσιάζουν. Με επισκέφθηκε η πρώην σύζυγός μου στο Α.Τ. Ομόνοιας, μιλήσαμε σε πολύ καλό κλίμα, μου μίλησε ανθρώπινα και μου είπε ότι θα με στηρίξει, έχουμε δύο παιδιά και μία πολύ καλή σχέση» ανέφερε.

Και κατέληξε: «Μου είπε ότι δεν ήθελε τα πράγματα να φτάσουν ως εδώ και το panic button της το εγκατέστησαν οι αστυνομικοί και όχι η ίδια, γι’ αυτόν τον λόγο δεν ζήτησε την ποινική μου δίωξη. Θα εμφανιστεί επειδή το αίτημα τιμωρείται αυτεπάγγελτα».