Πριν ο Απόστολος Λύτρας καταλήξει στην 6η πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού, την VIP όπως είναι γνωστή, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου, ζούσε μια ζωή μέσα στην πολυτέλεια, με ακριβά αυτοκίνητα και σκάφη.

Ο γνωστός ποινικολόγος ανέβαζε συχνά φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram από το «καμάρι» του, την Appaloosa (όπως ήταν ο τίτλος του γουέστερν του 1966 με τον Μάρλον Μπράντο), το σκάφος στο οποίο έκανε πολυτελείς διακοπές με την οικογένειά του.

Η εκπομπή του Alpha, T-live, παρουσίασε εικόνες από ένα σκάφος αντίστοιχου μοντέλου με αυτό που είχε ο δικηγόρος. Το Άζιμουτ 43, το μοντέλο του σκάφους, έχει σταματήσει πλέον να κατασκευάζεται και να διατίθεται στην αγορά.

Η μικρή θαλαμηγός, με την ξύλινη επένδυση, που παραμένει αγκυροβολημένη, έχει μήκος 13 μέτρα. Έχει μια μεγάλη καμπίνα με υπέρδιπλο κρεβάτι, μεγάλα παράθυρα και ένα στρογγυλό παράθυρο στην οροφή, ώστε ο χώρος να γεμίζει με φυσικό φως.

Η κουζίνα, που είναι πλήρως εξοπλισμένη και το μεγάλο σαλόνι μεγάλο προστίθεται στις ανέσεις της θαλαμηγού. Σύμφωνα με πληροφορίες η συντήρηση του σκάφους φτάνει τις 10.000 ευρώ ετησίως.

Δείτε το βίντεο