Με τη φανέλα των Ράπτορς θα συνεχίσει την καριέρα του στο NBA ο Σάσα Βεζένκοφ. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αποτέλεσε μέρος της ανταλλαγής που έκανε η ομάδα του Τορόντο με τους Κίνγκς.

Στο Σακραμέντο θα μετακομίσει ο Τζέιλεν ΜακΝτάνιελς, ενώ το αντίθετο δρομολόγιο πέρα του Βεζένκοφ θα κάνει και ο Ντέιβιον Μίτσελ. Υπενθυμίζουμε ότι ο Βούλγαρος φόργουορντ έχει ένα ακόμα χρόνο εγγυημένου συμβολαίου, ενώ υπάρχει και οψιόν για έναν ακόμα.

Στην πρώτη του χρονιά στο NBA ο Βεζένκοφ μέτρησε 42 συμμετοχές στη regular season του NBA με απολογισμό 5.4 πόντους, 2.3 ριμπάουντ, 0.5 ασίστ, 0.5 κλεψίματα και 0.2 μπλοκ ανά 12.2 συμμετοχής.

Τι σημαίνει η συγκεκριμένη εξέλιξη

Μετά από αυτή την ανταλλαγή ο Βεζένκοφ έχει ουσιαστικά δύο δρόμους. Ο πρώτος είναι οι Ράπτορς να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους και να είναι κανονικά στο ρόστερ της επόμενης περιόδου. Η δεύτερη είναι να τον τοποθετήσουν στη λίστα των wivers.

Εκεί θα περιμένει να δει εάν θα ενδιαφερθεί κάποια ομάδα να τον κρατήσει με το συμβόλαιο που είχε με τους Κινγκς. Αν μέσα σε 48 ώρες δε συμβεί αυτό τότε ο Σάσα Βεζένκοφ είναι ελεύθερος να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί και φυσικά για αυτόν ενδιαφέρονται πολλές ομάδες της Ευρώπης.