Ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο που δείχνει τη στιγμή που όχημα παρασύρει ένα 17χρονο κορίτσι στη Λεωφόρο Αθηνών. Το κορμί της εκτινάσσεται από το σφοδρό χτύπημα δεκάδες μέτρα μακριά και προσγειώνεται στο οδόστρωμα.

Η ανήλικη νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Αττικόν.

Η ώρα είναι 05:30 τα ξημερώματα και στo βίντεο ντοκουμέντο καταγράφεται καρέ καρέ ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος με ιλιγγιώδη ταχύτητα χτυπά στη λεωφόρο Αθηνών την άτυχη κοπέλα και εξαφανίζεται.

Την προσπερνούν απαθείς

Το ακόμα, όμως, πιο σοκαριστικό είναι η απάθεια των διερχόμενων οδηγών. Επί πολλά λεπτά, όπως φαίνεται και στο οπτικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA, αβοήθητη, σαν πεταμένη, η 17χρονη παρέμενε στο οδόστρωμα, με τα οχήματα να την προσπερνούν χωρίς καν να μειώνουν την ταχύτητά τους.

Μάλιστα ένας οδηγός σταματά για λίγο, παρατηρεί την κοπέλα πεσμένη στο δρόμο, κάνει όπισθεν και προσπερνά το αιμόφυρτο κορίτσι.

Πεζοί έχουν μαζευτεί στην απέναντι πλευρά της λεωφόρου, ενώ αυτοκίνητα, μηχανές και φορτηγά συνεχίζουν να περνούν κανονικά σαν να μην υπάρχει άνθρωπος χτυπημένος στην άσφαλτο.

Λίγα λεπτά αργότερα ένας οδηγός, αφού αντιλήφθηκε τι συμβαίνει, σταμάτησε και έβαλε το αυτοκίνητό του στον δρόμο, ώστε να κλείσει την κυκλοφορία, μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ. Ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο αναζητείται.