Το σινεφίλ podcast του Βήματος «Σινεμά στη σέντρα» θα δίνει κάθε εβδομάδα τις αφορμές ώστε να ξεκινούν (λιγότερο ή περισσότερο) παθιασμένες συζητήσεις γύρω από το σινεμά άλλοτε με τη χάρη ενός ντελικάτου χαφ και άλλοτε με τη στιβαρότητα ενός ρωμαλέου αμυντικού.

Ο αθλητικογράφος του Βήματος Αντώνης Καρπετόπουλος και ο κριτικός κινηματογράφου του Βήματος Γιάννης Ζουμπουλάκης ρίχνονται στην αρένα των συγκρούσεων και της ανταλλαγής απόψεων με άξονα τον κινηματογράφο.

Στο σημερινό επεισόδιο: Στο πρώτο κεφάλαιο του γουεστερν σε τέσσερα μέρη «Ορίζοντας Ένα αμερικανικό Επος» του Κέβιν Κόστνερ, είναι κυρίως αφιερωμένο το τελευταίο Podcast του Σινεμά στη Σέντρα, με τον Γιάννη Ζουμπουλάκη και τον Αντώνη Καρπετόπουλο να αναφέρονται εκτενώς σε ένα κινηματογραφικό είδος ιδιαίτερα αγαπητό και στους δύο. Οι δύο δημοσιογράφοι μιλούν επίσης για την δεύτερη συνέχεια του θρίλερ «Ένα ήσυχο μέρος» που έκανε θραύση το 2018 όπως και για τον «Τελευταίο ταξιτζή» του Στέργιου Πάσχου, μια ακόμη ελληνική ταινία που κάνει πρεμιέρα αυτό το καλοκαίρι. Αλλά στο τραπέζι της κουβέντας θα πέσει ακόμα και το ποδόσφαιρο, όχι μόνο λόγω της επικαιρότητας του Euro αλλά επειδή ανάμεσα στις πολλές και αυτή την εβδομάδα νέες ταινίες στις αίθουσες θα βρούμε και το ιαπωνικό anmime «Blue Lock the movie Episode Nagi» θέμα του οποίου είναι το ποδόσφαιρο.

Κάνε εγγραφή στο Podcast «Σινεμά στη Σέντρα» σε Spotify και Apple Podcasts, και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς κάθε ημέρα πρώτος/η τα νέα επεισόδια!