Το Vita, το περιοδικό που καθοδηγεί τα βήματά μας στην κατάκτηση της ευεξίας και της ευζωίας κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 30 Ιουνίου με το «ΒΗΜΑ».

Πλούσια θεματολογία, απόψεις ειδικών που μας αλλάζουν τη ρουτίνα, ιατρικές συμβουλές κύρους αλλά και παραδείγματα γνωστών και αγαπημένων προσώπων που έχουν κάτι να διηγηθούν από την προσωπική τους ιστορία και να μας εμπνεύσουν.

Η Κατερίνα Ζαρίφη μιλάει στιο Vita για τη φιλοσοφία της ζωής της, για όλα όσα τη συγκλόνισαν τον τελευταίο καιρό, τις σκοτεινές της πλευρές που αντιμετωπίζει με φωτεινή διάθεση και το χαμόγελο που θεωρεί ότι είναι η επανάσταση της καθημερινότητας.

Ο Αντώνης Λουδάρος μιλάει για την πορεία του στο χώρο της κωμωδίας, τα παιδικά του χρόνια και τις πληγές που κουβαλάει αλλά και τη διαφορετικότητα που θεωρεί ζωτικό στοιχείο συνύπαρξης των ανθρώπων.

Η νεαρή ηθοποιός Ειρήνη Ιωάννου-Παπανεοφύτου που συμμετέχει στη σειρά «17 κλωστές» (προσεχώς στο MEGA) μιλάει για τα τραύματα της παιδικής της ηλικίας που η ίδια πάλεψε πολύ να ξεπεράσει.