Τρία χρόνια, η αγαπημένη σειρά «Η Γη της Ελιάς» βρίσκεται στην κορυφή της τηλεθέασης. Ένας ισχυρός δεσμός με το τηλεοπτικό κοινό που δυναμώνει κάθε χρόνο. Μία μεγάλη παραγωγή του MEGA που μετρά 629 επεισόδια με περισσότερους από 200 ηθοποιούς και συνεχίζει.

Η επιτυχημένη δραματική σειρά «Η Γη της Ελιάς» γράφει απόψε στις 21:00 τον φετινό της επίλογο με ένα καθηλωτικό επεισόδιο που γεννά ερωτηματικά και δημιουργεί αγωνία αλλά και μεγάλη προσμονή για τον Δ’ κύκλο που έρχεται το φθινόπωρο.

Η πλοκή ανοίγει την πόρτα σε ακόμα πιο συναρπαστικές ιστορίες.

Στα επεισόδια της επόμενης σεζόν, νέοι χαρακτήρες κάνουν την εμφάνισή τους και ανατρέπουν το σκηνικό. Οι ζωές τους διασταυρώνονται με εκείνες των αγαπημένων ηρώων της Μάνης σε μία νέα διαδρομή που επιφυλλάσσει εκπλήξεις που ξεπερνούν τις προσδοκίες των φανατικών τηλεθεατών της σειράς.

Όσα θα συμβούν στο αποψινό φινάλε

Ο Λυκούργος ζητάει από τη Χάιδω να συνετίσει την Ισμήνη σε σχέση με τον Κωνσταντίνο, αλλά η Ισμήνη παραμένει ανένδοτη κι επιμένει στον χωρισμό.

Η Ιουλία ακυρώνει την επιστροφή της στη Μάνη, καθώς το μωρό είναι αδιάθετο κι έτσι δεν θα παρευρεθεί στον γάμο. Η Αρετή εκπλήσσεται ευχάριστα όταν την ενημερώνουν πως θα γυρίσει δική της εκπομπή.

Η Αθηνά και ο Τζον παντρεύονται στο Δημαρχείο, υπό τις «ευλογίες» του Ισίδωρου.

Η Χάιδω δεν ακολουθεί στο τραπέζι και η Βασιλική αποφασίζει να μην την αφήσει μόνη στο πένθος της.

Κι ενώ το γλέντι συνεχίζεται, δύο ακραία γεγονότα έρχονται να ανατρέψουν τις ζωές κάποιων ηρώων και θα συμπαρασύρουν τις ζωές κάποιων άλλων, με οδυνηρό τρόπο…

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν:

Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ζωή Γεράζη, Βάσω Παύλου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου
Στον ρόλο της Κούλας, η Χριστιάνα Αρτεμίου
Τζον, ο Απόστολος Γκλέτσος
Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Και οι:

Στέλα Φυρογένη
Κούλλης Νικολάου
Βάσια Παναγοπούλου
Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2023-2024

#GiTisElias