Το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Ιουνίου όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν στο κατάμεστο και τις δύο μέρες Ολυμπιακό Στάδιο, με τους Coldplay να γεμίζουν τον έναστρο αθηναϊκό ουρανό με υπέροχα πυροτεχνήματα που σήμαναν το τέλος δύο φανταστικών συναυλιών και την αρχή παντοτινών αναμνήσεων για όλα όσα ζήσαμε αυτές τις δύο βραδιές, οι οποίες ήταν προσβάσιμες για όλα τα άτομα.

Οι Coldplay και ο Κρις Μάρτιν προσέφεραν ένα show που θα συζητιέται για χρόνια, τόσο για το επίπεδο της παραγωγής του όσο, κυρίως, για την χημεία που ανέπτυξαν με το κοινό.

Βέβαια, όπως αναφέρει σε ευχαριστήρια ανακοίνωση η διοργανώτρια εταιρεία, High Priority, τίποτα δεν θα είχε υλοποιηθεί δίχως «τους αμέτρητους εργαζόμενους, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι δύο κολοσσιαίες αυτές παραγωγές», ενώ δεν παραλείπει να ευχαριστήσει «τη διοίκηση και τους εργαζόμενους του ΟΑΚΑ, όπως και όλες τις αρμόδιες αρχές για τη βοήθειά τους καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας των δύο συναυλιών».

Η ανακοίνωση κλείνει «με το μεγαλύτερο ευχαριστώ», το οποίο απευθύνεται στους 120.000 θεατές που βρέθηκαν συνολικά και τις δύο μέρες στο ΟΑΚΑ, οι οποίοι ακολούθησαν τις οδηγίες σχετικά με την προσέλευση και την παραμονή τόσο στο γήπεδο όσο και τον προαύλιο χώρο. Παράλληλα, προσήλθαν με χαμόγελο και την καλύτερη δυνατή διάθεση για να απολαύσουν την πρώτη εμφάνιση του βρετανικού συγκροτήματος στη χώρα μας. Η διάθεση αυτή «μαζί με τα χιλιάδες wristbands ήταν πού έδωσε, κυριολεκτικά και μεταφορικά, φως στα πιο φαντασμαγορικά shows που έχουμε δει ποτέ στην Ελλάδα», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δείτε το aftermovie της συναυλίας των Coldplay στο ΟΑΚΑ