Άγρια επίθεση φαίνεται ότι δέχτηκε η σύντροφος του δημοσιογράφου της ΕΡΤ, η οποία κατέληξε στο ΚΑΤ με αφόρητους πόνους.

«Πάλι μπουνιές στο κεφάλι, πολλές μπουνιές στο κεφάλι. Της έσπασε όλο το κόκαλο από το πρόσωπό της. Με αφόρητους πόνους πήγε στο ΚΑΤ την επόμενη μέρα η κοπέλα, η δημοσιογράφος. Η πληροφόρηση που είχα από συνάδελφό μου ήταν ότι είχαμε γρονθοκοπήματα», εξήγησε ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στην εκπομπή «Super Katerina» του Alpha.

«Η κοπέλα είναι ασφαλής και της προτάθηκε το panic button. Είναι μια σοβαρή κακοποίηση από τη στιγμή που έχουμε σοβαρά τραύματα. Περιμένουμε και την ιατροδικαστική ώστε να καταδεικνύεται πλέον η βλάβη που έχει υποστεί», ανέφερε ο κ. Μπαλάσκας.

Σύμφωνα με τον ειδικό αστυνομικό αναλυτή, «ξενίζει μια πληροφορία ότι την έχει χτυπήσει τουλάχιστον δύο φορές ακόμα στο παρελθόν».

Βίαιος και στην πρώην σύζυγο

Όπως μετέφερε στο Πρωινό η Κέλλυ Χεινοπώρου ο δημοσιογράφος φέρεται να κακοποιούσε και την πρώην σύζυγό του.

«Η εν διαστάσει σύζυγος του δημοσιογράφου έχει καταθέσει πολλούς ξυλοδαρμούς, απειλές και έχει αποδείξεις και στοιχεία. Χώρισαν με αντιδικία» είπε η δημοσιογράφος στο «Πρωινό».

«Μάλιστα, την Κυριακή το βράδυ που συνέβη ο ξυλοδαρμός της συναδέλφου», συνέχισε, «όταν τον έδιωξε από το σπίτι, φέρεται να πήγε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου και να την απείλησε λέγοντας «θα σε θάψω ζωντανή». Ενδεχομένως η εν διαστάσει σύζυγος να μίλησε με το θύμα».

«Έχει νοσηλευτεί»

«Η συγκεκριμένη κοπέλα έχει καταγγείλει σωματική κακοποίηση και έχει νοσηλευτεί, οπότε υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία» είπε η Κωνσταντία Δημογλίδου, εκπρόσωπος Τύπου ΕΛ.ΑΣ. στο MEGA.

«Εγώ έπεσα από τα σύννεφα γιατί τον είχα για πολύ χαμηλών τόνων. Πριν γίνει αυτεπάγγελτο δεν προλαβαίναμε να δεχόμαστε εγκλήσεις γυναικών για κακοποίηση. Το φαινόμενο αυτό υπήρχε και παλιά αλλά η νομοθεσία ήταν τέτοια που δεν οδηγούνταν στο δικαστήριο. Δεν ξέρω αν λειτουργεί αποτρεπτικά η αυστηροποίηση της νομοθεσίας» ανέφερε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, Ταξίαρχος εν αποστρατεία.