Αρκάς αποφάσισε να μας πει μία ιδιαίτερα καυστική «Καλημέρα».

Ο γνωστός σκιτσογράφος επέλεξε μέσα από το σχέδιό του να σχολιάσει με το δικό του καυστικό τρόπο τα όσα συμβαίνουν γύρω μας και όσα απασχολούν τους ανθρώπους, και την κοινή γνώμη. Για ακόμα μία φορά, επιλέγει ως πρωταγωνιστές τα πρόβατα και τους λύκους, προκειμένου να δώσει έμφαση σε όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα.

Μέσα από το σκίτσο του κάνει υπαινιγμούς στο γεγονός, ότι δεν ασχολούμαστε πολλές φορές με τα σημαντικά στη ζωή. Δηλαδή, μέσα από αυτό το έργο ο σκιτσογράφος, προσπαθεί να επισημάνει πως έχουμε την τάση να μη βλέπουμε το νόημα και όσα είναι σημαντικά γύρω μας, αλλά να παραμένουμε στα επιφανειακά.

Στο σκίτσο, ο Αρκάς δείχνει δύο πρόβατα να συζητάνε και από πίσω τους να παραμονεύουν οι λύκοι. Πάνω, όμως από το σχέδιο, το οποίο είναι σε μαύρο και μπλε σκούρο φόντο, αναγράφεται το εξής: «Τα πρόβατα δεν μπορούσαν να αποφασίσουν αν το «Αρνάκι άσπρο και παχύ» είναι body shaming ή όχι».

Τα δύο πρόβατα έχουν εστιάσει σε αυτή τη συζήτηση, έχοντας παραμελήσει την ασφάλειά τους, η οποία είναι μείζονος σημασίας.