Για την πορεία στον χώρο της τηλεόρασης και του θεάτρου, για την νέα παράσταση όπου πρωταγωνιστεί αλλά και για το delete στον Αλέξανδρο Ρήγα μίλησε η ηθοποιός Κατιάνα Μπαλανίκα στο Mega και την εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

«Μέχρι και σήμερα ο κόσμος με σταματάει στον δρόμο και μου λέει για το ‘Dolce Vita’. Υπήρξε ένα διάστημα που η Άννα Παναγιωτοπούλου δεν ήταν καλά και αυτό ήταν στενάχωρο. Η σχέση που είχαμε με την Άννα υπήρχε και στο ‘Dolce Vita’, όλες οι σαχλαμάρες που κάναμε οι δυο μας, τις κάναμε και εκεί. Η ‘Σάσα’ ίσως αγαπήθηκε γιατί έλεγε πράγματα που δε θα τολμούσαν να πουν κάποιες γυναίκες. Η ατάκα με την οικοδομή είχε βγει από φίλο μου» είπε η Κατιάνα Μπαλανίκα.

Αναφορικά με τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Ρήγα σημείωσε: Η σχέση μου με τον Αλέξανδρο Ρήγα τελείωσε πολύ μετά το φινάλε του ‘Dolce Vita’. Δε νομίζω να πάρω πίσω το ‘delete’ στον Ρήγα, όταν πιστεύω ότι μπορεί να ‘ξαναπονέσω’ ή να χαλάσω την ψυχή μου, δε θέλω».

Τι είπε για τον Στιβ Κακέτση

«Στο μυαλό μου είναι σαν να μην έχει φύγει, σαν κάπου να βρίσκεται. Ο Στιβ Κακέτσης είχε πέσει σε κατάθλιψη εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων, δεν ήταν πια ο Στιβ που ήταν παλιότερα. Από τα μάτια του μόνο καταλάβαινες τι γινόταν. Έπρεπε να σταθώ στον Στιβ γιατί ο γιος μου δεν μπορούσε να είναι εδώ».

Γιατί θύμωσε ο Γιώργος Μαρίνος

«Με τον Γιώργο Μαρίνο συναντηθήκαμε για πρώτη φορά όταν ήμουν στην σχολή, μου είχε πει να πάψω να είμαι τσολιάς και να γίνω γυναίκα. Υπήρχε ένας έρωτας και μια πτητικότητα μεγάλη από τον Γιώργο, θύμωσε πολύ όταν παντρεύτηκα».

«Θα μπορούσα να κάνω κάτι στην τηλεόραση, αλλά δε με έχουν στο μυαλό τους»

Η γνωστή ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Δύο γυναίκες χορεύουν» με την Ιωάννα Ασημακοπούλου σε παραγωγή της Ελένης Ράντου.

«Θα μπορούσα να κάνω κάτι στην τηλεόραση, αλλά δε με έχουν στο μυαλό τους. Νομίζω μου έχει μείνει η ρετσινιά της show woman ή της κωμικού, ενώ δεν ήμουν τίποτα από τα δύο. Θα ήθελα να κάνω τηλεόραση, αν και ακούω ότι οι συνθήκες δεν είναι τόσο καλές».