Πριγκίπισσα Άννα: Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα παραμείνει στο νοσοκομείο

Ο Κάρολος ενημερώνεται συνεχώς για την πορεία της υγείας της Πριγκίπισσας Άννας - Πώς συνέβη το ατύχημα.

Συνεχώς για την εξέλιξη της υγείας της αδερφής του, Πριγκίπισσας Άννας, που εισήχθη στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα που είχε με άλογο, ενημερώνεται ο Βασιλιάς Κάρολος.

Η πριγκίπισσα Άννα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο αφού υπέστη ελαφρά τραύματα στο κεφάλι και διάσειση. Θεωρείται ότι τα τραύματα προκλήθηκαν από κλωτσιά αλόγου στο κτήμα Gatcombe Park.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η Independent το ατύχημα συνέβη το βράδυ της Κυριακής, όταν η Πριγκίπισσα αποφάσισε να περπατήσει στο κτήμα.

Το BBC αναφέρεις πως θα παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι το τέλος της εβδομάδας για προληπτικούς λόγους.

Ο σύζυγος της αντιναύαρχος Σερ Τιμ Λόρενς τη συνόδεψε στο νοσοκομείο, ενώ παρόντες στο κτήμα ήταν τα παιδιά της Ζάρα Τίνταλ και Πίτερ Φίλιπς.

«Παραμένει στο νοσοκομείο Southmead του Μπρίστολ ως προληπτικό μέτρο για παρακολούθηση και αναμένεται να έχει πλήρη και ταχεία ανάρρωση.

Ακυρώνονται οι υποχρεώσεις της

«Κατόπιν συμβουλής των γιατρών, οι υποχρεώσεις της Υψηλότητάς της για την επόμενη εβδομάδα θα αναβληθούν. Η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα ζητά συγγνώμη από όλους όσοι μπορεί να ταλαιπωρηθούν ή να απογοητευθούν ως αποτέλεσμα», ανακοίνωσε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Η 73χρονη αδελφή του βασιλιά Καρόλου κληρονόμησε από τη μητέρα της Ελισάβετ ΙΙ την αγάπη της για τα άλογα, ήταν πρωταθλήτρια της ιππασίας και δεν έχει σταματήσει να ιππεύει έως και σήμερα. Η πριγκίπισσα Άννα αναμένεται να επιστρέψει στο σπίτι της μέσα στην εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι η πριγκίπισσα Αννα είναι το τρίτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που θα απέχει από τις υποχρεώσεις της λόγω προβλημάτων υγείας, μετά την πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ αλλά και τον Βασιλιά Κάρολος, ο οποίος ασκεί ελάχιστα τα καθήκοντα του εξαιτίας της θεραπείας που δέχεται για καρκίνο.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.