Η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, Σοφία Πολυζωγοπούλου φέρεται να ξέσπασε σε άτομο του περιβάλλοντός της μεταφέροντάς του ότι την παρουσιάζουν ως «αδίστακτη» που θέλει να τον «παγιδεύσει».

Οπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας (24.06.24) η Σοφία Πολυζωγοπούλου δήλωσε στο ίδιο κοντινό της πρόσωπο ότι διαρρέονται ψέματα εις βάρος της, ότι άλλαξε κωδικούς σε τραπεζικούς λογαριασμούς και ότι προκαλεί οικονομικά προβλήματα στη λειτουργία του δικηγορικού γραφείου.

«Προσπαθούν να διαλύσουν την προσωπικότητά μου, να με φοβίσουν, να με κακοποιήσουν ξανά από την αρχή», φέρεται να λέει η 37χρονη στους δικούς της ανθρώπους.

Η ίδια, ωστόσο, διευκρίνισε στο ίδιο άτομο ότι άλλαξε μόνο τους προσωπικούς της κωδικούς στις τράπεζες, ενώ είπε ακόμη ότι της την «είχαν στημένη» με τη viber ομάδα που στήθηκε δίχως τη θέληση και συναίνεσή της το βράδυ της «εισβολής» στο σπίτι της από την πρώην σύζυγο του ποινικολόγου.

«Δεν ήρθαν για χρήματα, αλλά για την πόρσε»

Όσον αφορά στο επεισόδιο που σημειώθηκε στο σπίτι της με την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα, το άτομο από το περιβάλλον της δικηγόρου ανέφερε ότι εκείνο το βράδυ πήγαν όχι για να πάρουν χρήματα για τις σπουδές της μεσαίας κόρης του Απόστολου Λύτρα, αλλά τα κλειδιά της Porsche μέσα στην οποία ξυλοκοπήθηκε άγρια και η οποία ακόμα δεν έχει εξεταστεί από την ΕΛ.ΑΣ.

Τι είπε για την κόρη της

Τέλος, η εννιάχρονη κόρη του ζευγαριού επέστρεψε μόλις χθες στο σπίτι, καθώς τώρα άρχισαν να υποχωρούν τα πρηξίματα από τα χτυπήματα στο πρόσωπό της. Η 37χρονη δεν έχει πει ακόμα την αλήθεια στο παιδί, και με τη βοήθεια ειδικών αναζητά τον τρόπο που θα της εξηγήσει τι έχει συμβεί.

«Εμένα με νοιάζει η κόρη μου να με κοιτά στα μάτια, ακόμα κι αν είναι μαυρισμένα», φέρεται να λέει η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα στους δικούς της ανθρώπους, ενώ πλέον έχει σηκώσει τα μανίκια και είναι έτοιμη να απαντήσει στα «χτυπήματα» που όπως υποστηρίζει συνεχίζει να δέχεται η προσωπικότητα και η επαγγελματική της αξιοπιστία.

Καταθέτει αίτηση διαζυγίου

Στο μεταξύ αίτηση διαζυγίου θα υποβάλει μέσα στις επόμενες μέρες η γυναίκα του Απόστολου Λύτρα, Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες από το περιβάλλον της 37χρονης δικηγόρου, η Σοφία Πολυζωγοπούλου μέσα στην επόμενη εβδομάδα σκοπεύει να υποβάλει αίτηση διαζυγίου, καθώς και ασφαλιστικά μέτρα για την επιμέλεια της κόρης τους.

Πρόσθετα μέτρα στη φυλακή ζητά ο Λύτρας

Ο Απόστολος Λύτρας, ωστόσο εξακολουθεί να παραμένει κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ ζητά πρόσθετα μέτρα ασφαλείας. Ο γνωστός ποινικολόγος έχει επισημάνει στη διεύθυνση του σωφρονιστικού ιδρύματος ότι υπάρχουν κρατούμενοι με τους οποίους είχε βρεθεί αντιμέτωπος στις δικαστικές αίθουσες, θέτοντας θέμα για την ασφάλειά του.