Στη φυλακή βρίσκεται ο Απόστολος Λύτρας προετοιμάζοντας τις επόμενες κινήσεις του. Ο δικηγόρος προσπαθεί να προσαρμοστεί στις συνθήκες του Κορυδαλλού και είναι ενήμερος για όλες τις πτυχές της υπόθεσης που έχουν προκαλέσει σάλο στον δημόσιο διάλογο.

Ο Απόστολος Λύτρας έγινε γνωστός στο πανελλήνιο μετά την εκπροσώπηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου, της γυναίκας που δέχτηκε επίθεση με το βιτριόλι, υπόθεση που συγκλόνισε πριν λίγα χρόνια όλη την Ελλάδα. Η ίδια μιλώντας το πρωί της Κυριακής (23/6) στο Open σημείωσε ότι είναι πλέον μονόδρομος η διακοπή εκπροσώπησης από τον κ.Λύτρα.

«Αναγκαστικά λόγω συνθηκών και όσων έχουν γίνει είναι δύσκολο να συνεχίσουμε μαζί. Δεν είναι αυτό το μείζον θέμα. Είναι όλα όσα έχουν προκύψει με αφορμή αυτό» είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου. «Μίλησα με τη Σοφία. Το σημαντικό είναι να μπορέσει τώρα να βρει τα πατήματά της» είπε στη συνέχεια.

Για τα μέτρα που ανακοινώθηκαν πρόσφατα για την ενδοοικογενειακή βία, η κα Παλιοσπύρου είπε πως «δεν ξέρω αν είναι η λύση, δεν είμαι υπέρ της αυστηροποίησης των ποινών, αλλά όταν πρέπει να δώσεις λύση αυτή τη στιγμή είναι ένα μέτρο αναγκαστικό. Πάντα η λύση είναι η πρόληψη και να παίρνουμε μέτρα πριν».