Σε όμιλο κόλαση μετέτρεψε τον πέμπτο το Βέλγιο. Με σκόρερ τους Τίλεμανς και Ντε Μπρόινε επικράτησε 2-0 της Ρουμανίας και πλέον οι τέσσερις ομάδες του ομίλου ισοβαθμούν με τρεις βαθμούς.

Το Βέλγιο κουβαλούσε το τραύμα της γκέλας στην πρεμιέρα της, αλλά το γκολ του Τίλεμανς νωρίς-νωρίς έδιωξε το άγχος. Άλλαξε, όμως, την εικόνα του αγώνα, αφού παρά την ανωτερότητα των Βέλγων, οι Ρουμάνοι είχαν τις φάσεις για να απαντήσουν και να βάλουν δύσκολα στους αντιπάλους.

Στο δεύτερο μέρος οι Ρουμάνοι ήταν πιο επικίνδυνοι, έβγαιναν υποδειγματικά στην κόντρα και προσπαθούσαν να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά οι Βέλγοι, πιθανώς αντίθετα με ό,τι έδειχνε το ματς, βρήκαν και δεύτερο γκολ με τον Λουκάκου, αλλά -μαντέψτε!- ακυρώθηκε ως οφσάιντ μετά από έλεγχο του VAR (τρίτη φορά που την πατάει, σε δύο αγώνες στη διοργάνωση)!

Στο 80′ το Βέλγιο σκόραρε ξανά κι αυτή τη φορά το γκολ μέτρησε. Ο Καστέλς έκανε δυνατό βολέ και τροφοδότησε τον Ντε Μπρόινε που πλάσαρε από κοντά για το 2-0, «κλειδώνοντας» το τρίποντο, το πρώτο στην τρέχουσα διοργάνωση.