Αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη νέα γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη. Υπενθυμίζουμε ότι όπως έγινε γνωστό ένας 81χρονος σκότωσε με 12 μαχαιριές την 73χρονη σύζυγό του.

Στη συνέχεια ο δράστης προσπάθησε να αυτοκτονήσει με χλωρίνη, αλλά οι γιατροί κατάφεραν να τον σώσουν. Στη συνέχεια ο 81χρονος μίλησε στους αστυνομικούς για όσα συνέβησαν το πρωί της Παρασκευής.

Σύμφωνα με το Evros-news.gr ο δράστης φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Ήθελε να με κλείσει στο τρελάδικο, θόλωσα και γι’ αυτό την σκότωσα. Είχε ζητήσει πριν από λίγες ημέρες μαζί με την κόρη μου να με εξετάσει ψυχίατρος και στη συνέχεια μου έφεραν έναν και μου έδωσε χάπια».

Τα ερωτήματα για τον εισαγγελέα

Πριν από 15 ημέρες ο 81χρονος είχε κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή βία. Συγκεκριμένα, είχε χτυπήσει τον μικρό εγγονό του με το μπαστούνι του μετά από καυγά που είχαν. Τότε ο Εισαγγελέας είχε δώσει εντολή να αφεθεί ελεύθερος.

Μάλιστα,  η σύζυγός και η κόρη του ζήτησαν μέσω του Αξιωματικού Υπηρεσίας του Α.Τ Αλεξανδρούπολης από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης τη ψυχιατρική του εξέταση. Όμως ο Εισαγγελέας έκρινε ότι δεν κρίνεται σκόπιμη η παραπομπή του για ψυχιατρική εξέταση.