Μπροστά σε μια οικογενειακή τραγωδία βρέθηκαν αστυνομικοί στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ. Όλα άρχισαν την περασμένη Τετάρτη όταν ειδοποιήθηκαν για την ένοπλη επίθεση σε σπίτι, η οποία είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο δύο ανθρώπων.

Μόνο που αμέσως κατάφεραν να βρουν τη δράστρια της επίθεσης. Επρόκειτο για την κόρη των δύο θυμάτων και εκείνος που ειδοποίησε τις Αρχές ήταν ο αδερφός της. Τι ακριβώς είχε συμβεί;

Η δράστρια, Μία Μπέιλι, είχε έντονες διενέξεις με τους γονείς για την απόφασή της να κάνει φυλομετάβασή. Είχε γεννηθεί άνδρας και αποφάσισε να γίνει γυναίκα. Μάλιστα, είχε προχωρήσει και στην αλλαγή της ταυτότητας, του ονόματος και όλων των υπόλοιπων διαδικαστικών στοιχείων.

Όπως φαίνεται οι καυγάδες οδήγησαν την 28χρονη να πάρει μια καραμπίνα, να μπει στο σπίτι της και να σκοτώσει τους δύο γονείς της. Στη συνέχεια πυροβόλησε και τον αδερφό της, ο οποίος κατάφερε να ξεφύγει και να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Στη συνέχεια είχαμε ανθρωποκυνηγητό με τις Αρχές να την εντοπίζουν μερικά χιλιόμετρα μακριά. Η 28χρονη όχι απλά ομολόγησε την πράξη της, αλλά όπως είπε στους αστυνομικούς αν μπορούσε θα το έκανε ξανά αφού μισούσε τους γονείς της.