Αλεξανδρούπολη: Ο 81χρονος σκότωσε τη σύζυγό του με 12 μαχαιριές

Ο ηλικιωμένος προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του πίνοντας χλωρίνη, μετά τη δολοφονία, αλλά δεν τα κατάφερε - Το ζευγάρι λογομαχούσε συχνά.

Δώδεκα φορές φαίνεται ότι μαχαίρωσε την 73χρονη σύζυγό του ο 81χρονος στην Αλεξανδρούπολη και αμέσως μετά αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του πίνοντας χλωρίνη.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι το έγκλημα έγινε με κατσαβίδι, ωστόσο ο δράστης φαίνεται ότι χρησιμοποίησε μαχαίρι κατά της συζύγου του. Πρόκειται για ζευγάρι Ελλήνων μεταναστών που είχαν επιστρέψει στη χώρα, μαζί με τα δύο παιδιά τους.

Λογομαχούσαν συχνά

Ο ιατροδικαστής που βρέθηκε στο σημείο, χαρακτήρισε το έγκλημα ως ένα από τα πιο βίαια και σκληρά εγκλήματα που έχει αντιμετωπίσει.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ γείτονας των ηλικιωμένων κάλεσε περίπου στις 9:00 π.μ. τις αστυνομικές Αρχές καθώς θορυβήθηκε από την ένταση που επικρατούσε στο σπίτι του ζευγαριού.

Άμεσα μετέβη περιπολικό στο σημείο, όπου οι αστυνομικοί εντόπισαν νεκρή την 73χρονη. Ο δε θύτης, στη συνέχεια, προέβη σε απόπειρα αυτοχειρίας έχει διακομισθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η ιατροδικαστική υπηρεσία Κομοτηνής και ιατροδικαστής έχει μεταβεί στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου όπου έλαβε χώρα το τραγικό περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι λογομαχούσε συχνά.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.