Δώδεκα φορές φαίνεται ότι μαχαίρωσε την 73χρονη σύζυγό του ο 81χρονος στην Αλεξανδρούπολη και αμέσως μετά αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του πίνοντας χλωρίνη.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι το έγκλημα έγινε με κατσαβίδι, ωστόσο ο δράστης φαίνεται ότι χρησιμοποίησε μαχαίρι κατά της συζύγου του. Πρόκειται για ζευγάρι Ελλήνων μεταναστών που είχαν επιστρέψει στη χώρα, μαζί με τα δύο παιδιά τους.

Λογομαχούσαν συχνά

Ο ιατροδικαστής που βρέθηκε στο σημείο, χαρακτήρισε το έγκλημα ως ένα από τα πιο βίαια και σκληρά εγκλήματα που έχει αντιμετωπίσει.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ γείτονας των ηλικιωμένων κάλεσε περίπου στις 9:00 π.μ. τις αστυνομικές Αρχές καθώς θορυβήθηκε από την ένταση που επικρατούσε στο σπίτι του ζευγαριού.

Άμεσα μετέβη περιπολικό στο σημείο, όπου οι αστυνομικοί εντόπισαν νεκρή την 73χρονη. Ο δε θύτης, στη συνέχεια, προέβη σε απόπειρα αυτοχειρίας έχει διακομισθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η ιατροδικαστική υπηρεσία Κομοτηνής και ιατροδικαστής έχει μεταβεί στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου όπου έλαβε χώρα το τραγικό περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι λογομαχούσε συχνά.