Δανία-Αγγλία 1-1: Ισοπαλία και όλα ανοιχτά στον όμιλο

Παραμένει αμφίρροπος ο 3ος όμιλος του Euro 2024 μετά και το 1-1 μεταξύ της Δανίας και της Αγγλίας.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς της Φρανκφούρτης μεταξύ της Δανίας και της Αγγλίας για τη 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Euro 2024.

Δεν άρεσε η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ενώ αυτό που έχει σημασία είναι ότι άπαντες εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής βρίσκονται στο κόλπο της πρόκρισης.

Κι αυτό γιατί νωρίτερα οι Σλοβενία και Σερβία αρκέστηκαν στο ίδιο αποτέλεσμα.

Η εξέλιξη του αγώνα

Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης ανήκε στα «τρία λιοντάρια» και συγκεκριμένα στον Φόντεν, ο οποίος στο 13′ πάτησε περιοχή, σούταρε και έστειλε την μπάλα άουτ.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Γουόκερ έκλεψε την μπάλα από τον Κρίστιανσεν, έκανε το γύρισμα και ο Κέιν άνοιξε το σκορ με κοντινό σουτ.

Ακοπα ήρθε το προβάδισμα για τη φιναλίστ της προηγούμενης διοργάνωσης, προτού έρθει η αντίδραση της ομάδας του Κάσπερ Χιούλμαντ.

Στα χνάρια της Αγγλίας βάδισε η Δανία, υπό την έννοια ότι δεν χρειάστηκε να ιδρώσει για να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Το ρολόι σημάδευε το 34ο λεπτό, όταν ο Χιούλμαντ επιχείρησε σουτ εκτός περιοχής και, με τη βοήθεια του δεξιού δοκαριού, έφερε την αναμέτρηση στα ίσα.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανώτεροι σε εκείνο το σημείο, ενώ στο 39′ απείλησαν εκ νέου, εν προκειμένω με κεφαλιά του Άντερσεν ύστερα από κόρνερ (άουτ).

Δύο εκτός περιοχής σουτ του Φόντεν στο 41′ και το 45′ δεν ανησύχησαν τον Σμάιχελ, όπως επίσης εκείνο του Χόιμπιεργκ τον Πίκφορντ στο 44′.

Στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου, η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έκανε κάποια σουτ, εκ των οποίων εκείνο του Φόντεν στο 56′ σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι.

Ακολούθησαν μαζεμένες αλλαγές από τους δύο προπονητές, με τους Κέιν, Φόντεν και Σάκα να βγαίνουν ταυτόχρονα στο 69ο λεπτό!

Ενας εκ των νεοεισελθόντων, ο Γουότκινς, λίγο έλειψε να δικαιώσει άμεσα τον προπονητή του, αλλά ας όψεται ο Σμάιχελ που τον σταμάτησε στο 71′.

Στη συνέχεια, οι Δανοί πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και σε δύο περιπτώσεις θα μπορούσαν να ανατρέψουν τα δεδομένα.

Ο Μπα μπήκε με αξιώσεις στην περιοχή του Πίκφορντ, ωστόσο έκανε κακό κοντρόλ και αρκέστηκε σε ένα κόρνερ στο 83′.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Χόιμπιεργκ επιχείρησε ένα αξιόλογο σουτ, το οποίο πέρασε λίγο άουτ.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.