Τουλάχιστον δύο φορές έχει κινδυνεύσει η ζωή μιας 35χρονης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη, καθώς ο εν διαστάσει πλέον σύζυγός της πριν από 1,5 χρόνο την κυνήγησε με μια καραμπίνα στα χέρια, πυροβόλησε και η σφαίρα πέρασε ξυστά από το κεφάλι της, ενώ προ ημερών την καταδίωξε, εμβόλισε τη μηχανή της και προσπάθησε να την πνίξει.

Αμέσως μετά το νέο περιστατικό, η γυναίκα απευθύνθηκε στην Αστυνομία και μεταφέρθηκε με περιπολικό στο γραφείο ενδοοικογενειακής βίας στον Λευκό Πύργο. Κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της και της χορηγήθηκε το panic button.

Παραδόθηκε στις Αρχές

Ο δράστης, ο οποίος αναζητούνταν στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, παραδόθηκε στις Αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο 40χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο τμήμα Χαλκηδώνας και παραδόθηκε στις Αρχές. Έπειτα, μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου έγινε η καταγγελία, στη Σίνδο.

Σημειώνεται ότι μέχρι πρότινος η στάση του ήταν στον αντίποδα, αφού όχι μόνο είχε εξαφανιστεί, αλλά συνέχιζε τις απειλές εναντίον της 35χρονης, μέσω τρίτων, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα τελειώσει αυτό που άρχισε. Η γυναίκα έχει εκφράσει φόβους τόσο για την ίδια όσο και για τα παιδιά της.