Πειραιάς: Έτοιμος να φιλοξενήσει το Run Greece 2024

Ο Πειραιάς θα υποδεχτεί το Σάββατο 22 Ιουνίου στις 19:00 το Run Greece Πειραιάς 2024, έναν από τους σημαντικότερους αθλητικούς θεσμούς της χώρας μας.

Για πρώτη φορά στην πόλη μας, το Run Greece Πειραιάς διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, τον Δήμο Πειραιά και τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά & Νοτιοδυτικής Αττικής.

Η μεγάλη αυτή αθλητική διοργάνωση αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες συμμετέχοντες, ενισχύοντας το δρομικό κίνημα στην περιοχή μας.

Το Run Greece Πειραιάς 2024 θα περιλαμβάνει τρεις διαδρομές: των 10 χλμ., των 5 χλμ. και έναν παιδικό αγώνα.

Οι δρομείς αναμένεται να απολαύσουν κάθε μέτρο της διαδρομής, καθώς ο συγκεκριμένος αγώνας θα είναι ο πρώτος φετινός βραδινός της σειράς Run Greece.

  • Ώρα Εκκίνησης Αγώνα Δρόμου 10χλμ: 19:00
  • Ώρα Εκκίνησης Παιδικού Αγώνα: 20:30
  • Ώρα Εκκίνησης Αγώνα Δρόμου 5χλμ: 20:30

Η διαδρομή:

Οι δρομείς θα ακολουθήσουν την εξής διαδρομή: Βασ. Γεωργίου, Ηρώων Πολυτεχνείου, Χατζηκυριάκου, Θουκιδίδου, Θεοτόκη, Φρεαττύδος, Ζαννή, Χαρ. Τρικούπη, Πολυτεχνείου, Β΄ Μεραρχίας, Λαμπράκη και θα τερματίσουν πάλι στη Βασ. Γεωργίου.

Εγγραφές:

Οι εγγραφές για τον αγώνα του Πειραιά, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις, θα πραγματοποιούνται την Παρασκευή 21 Ιουνίου από τις 14:00 έως τις 20:00 και το Σάββατο 22 Ιουνίου από τις 10:00 έως τις 14:00 στο Πρότυπο Γυμνάσιο Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά (Σωτήρος Διός 17, Ισόγειο).

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.