Οι εξελίξεις στην υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με πρωταγωνιστή τον Απόστολο Λύτρα και θύμα τη σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου συνεχίζονται με καταιγιστικό ρυθμό.

Ο γνωστός ποινικολόγος παραδόθηκε στις αρχές μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης εις βάρος του. Το βράδυ της ίδιας ημέρας προχώρησε και εκείνος σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση στην σύζυγό του.

Το πρωί της Πέμπτης ο κ. Λύτρας αναμένεται να βρεθεί στον εισαγγελέα ο οποίος και θα αποφασίσει τι θα συμβεί από εδώ και πέρα στην υπόθεση.

«Το μόνο που θα ήθελα αυτή την στιγμή είναι να πεθάνω»

Την ίδια ώρα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μηνύματα που έστειλε ο Απόστολος Λύτρα στη σύζυγό του το βράδυ της Κυριακής. Στο πρώτο εξ αυτών ο γνωστός ποινικολόγος απολογείται στη σύζυγό του για τη συμπεριφορά του.

Μάλιστα, της λέει χαρακτηριστικά ότι θα ήθελε να πεθάνει. «Σοφία πραγματικά δε έχω λόγια να πω. Ντρέπομαι για τον εαυτό μου. Να ξέρεις ότι σ’ αγάπησα πολύ και σ’ αγαπάω. Εκτός από σένα δεν έχω κάτι άλλο στον κόσμο. Ξέρω ότι δεν με πιστεύεις αλλά σου λέω αλήθεια. Δεν έχει κανένα νόημα η ζωή μου χωρίς εσάς. Συγγνώμη για όλα, συγγνώμη. Επειδή αύριο δεν ξέρω που θα είμαι πρέπει να βοηθήσεις τα παιδιά. Η Νάντια μεθαύριο φεύγει, η Εύα έχει υποχρεώσεις και πρώτιστος η Δανή έχει ανάγκη μεγάλη. Δεν ξέρω τι θα πεις στο παιδί, για το τι έγινε και για το τι θα γίνει με τον μπαμπά της. Σου λέω αλήθεια το μόνο που θα ήθελα αυτή την στιγμή είναι να πεθάνω» αναφέρει το μήνυμα.

Λίγη ώρα αργότερα της έστειλε και δεύτερο μήνυμα στο οποίο της αναφέρει: «Ζήτησα συγγνώμη και σου ζητάω και τώρα. Ζήτησα να μπω σε θεραπευτικό πρόγραμμα. Μακάρι κάποια στιγμή να με συγχωρέσεις για την πράξη μου. Και ενημέρωσε την Εύα να έρθει να πάρει κάποια πράγματα σε παρακαλώ δεν έχω τίποτα».

Στις 27 Ιουνίου η δίκη της πρώην συζύγου του Λύτρα

Στο μεταξύ, αναβολή για τις 27 Ιουνίου έδωσε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο στην δίκη της πρώην συζύγου του Αποστόλου Λύτρα που κατηγορείται για διατάραξη οικιακής ειρήνης και απειλή, μετά από μήνυση της νυν συζύγου του ποινικολόγου.

Η πλευρά της μηνύτριας ζήτησε από το δικαστήριο να επιβάλει περιοριστικό όρο στην κατηγορούμενη πρώην σύζυγο, ώστε να μην πλησιάζει το σπίτι της. Το δικαστήριο ωστόσο αποφάνθηκε ότι τα αδικήματα που βαρύνουν την κατηγορούμενη και το πλαίσιο ποινής που προβλέπεται για αυτά, δεν επιτρέπουν την επιβολή περιοριστικών όρων.