Ποιον ραδιοφωνικό σταθμό ακούει ο Kυριάκος Μητσοτάκης;

Η προτίμηση του Πρωθυπουργού όταν βρίσκεται στο αυτοκίνητο

Στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε σε πολλά τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια. Ακόμα και σε πρωϊνάδικα (νομίζοντας ότι έτσι θα απευθυνθεί σε νέους και νέες).

Ωστόσο, όπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης, εκείνο που παρατήρησα, είναι τα συγχαρητήρια που έδωσε στην ΕΡΤ «για την σημαντική προσπάθεια την οποία έχει κάνει», όπως είπε. Επίσης εντύπωση έκανε η ειδική αναφορά του στο ERTFLIX, χαρακτηρίζοντάς το ως «μια πολύ μεγάλη καινοτομία και νομίζω ότι έχει αγκαλιαστεί από τους πολίτες, οι οποίοι αντιλαμβάνονται τώρα ότι το ανταποδοτικό τέλος το οποίο καταβάλλουν, αυτό το μικρό τέλος πιάνει τόπο».

Εκείνο που μένει αδιευκρίνιστο, επισημαίνει ο ΒΗΜΑτοδότης, είναι εάν τώρα που τελείωσαν οι εκλογές εξακολουθεί ο Πρωθυπουργός να ακούει ΕΡΤ και κυρίως όταν βρίσκεται στο αυτοκίνητο αν ακούει το Πρώτο Πρόγραμμα, γιατί τώρα εισήλθαμε στην περίοδο των μεγάλων καλοκαιρινών αθλητικών γεγονότων. Όπως παρατήρησε ο κ. Μητσοτάκης , η ΕΡΤ δεν είναι πλέον φερέφωνο της κυβέρνησης και «πρωταγωνιστεί σε ενημερωτικές εκπομπές, σε ενδιαφέρουσα μυθοπλασία, σε αθλητικά γεγονότα».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.