Το σινεφίλ podcast του Βήματος «Σινεμά στη σέντρα» θα δίνει κάθε εβδομάδα τις αφορμές ώστε να ξεκινούν (λιγότερο ή περισσότερο) παθιασμένες συζητήσεις γύρω από το σινεμά άλλοτε με τη χάρη ενός ντελικάτου χαφ και άλλοτε με τη στιβαρότητα ενός ρωμαλέου αμυντικού.

Ο αθλητικογράφος του Βήματος Αντώνης Καρπετόπουλος και ο κριτικός κινηματογράφου του Βήματος Γιάννης Ζουμπουλάκης ρίχνονται στην αρένα των συγκρούσεων και της ανταλλαγής απόψεων με άξονα τον κινηματογράφο.

Στο σημερινό επεισόδιο: Άνοια, εξορκισμοί, ραδιόφωνο και μοτοσυκλέτες, μέρος της θεματολογίας που σε αυτή την έκδοση του Podcast Σινεμά στη Σέντρα διαχειρίζονται οι Γιάννης Ζουμπουλάκης και Αντώνης Καρπετόπουλος μιλώντας για τις νέες ταινίες που διανέμονται από την Πέμπτη στις αίθουσες. Ενδιαφέρουσα εβδομάδα όχι μόνο σε νέους τίτλους, ανάμεσα τους και η νέα ταινία του Ρένου Χαραλαμπίδη, αλλά και  σε παλιούς όπως το «Peeping Tom» του Μάικλ Πάουελ, μια ταινία του 1960 με κεντρικό ήρωα serial killer η οποία ανήκει στις επανεκδόσεις της εβδομάδας και αποτελεί κατά κάποιο τρόπο φιλμικό γεγονός καθώς έχει χρόνια να παιχτεί σε κινηματογραφική αίθουσα.

Κάνε εγγραφή στο Podcast «Σινεμά στη Σέντρα» σε Spotify και Apple Podcasts, και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς κάθε ημέρα πρώτος/η τα νέα επεισόδια!