Συνελήφθη ο γνωστός ράπερ Travis Scott στο Μαϊάμι με τις κατηγορίες καταπάτησης ιδιοκτησίας μετά από προειδοποίηση και ανεξέλεγκτη μέθη

0 33χρονος, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Jacques Bermon Webster συνελήφθη στη 01:44 π.μ. στη μαρίνα του Μαϊάμι Μπιτς και εισήχθη στο σωφρονιστικό κέντρο Turner Guilford Knight γύρω στις 4:30 π.μ.

Ο Scott, σύμφωνα με τα αμερικάνικα μέσα ενημέρωσης, ήταν μεθυσμένος και προκάλεσε ένταση μαζί με την παρέα του, όσο βρισκόντουσαν σε σκάφος αναψυχής στο Μαϊάμι.

Όπως μεταδίδει το BBC, αξιωματικοί κλήθηκαν στη μαρίνα και του ζήτησαν να φύγει. Ο ράπερ ​​έφυγε αλλά γύρισε για δεύτερη φορά και ξανά ήρθε σε διαμάχη με το πλήρωμα του σκάφους. Οι αρχές του ζήτησαν να φύγει για δεύτερη φορά αλλά ο ίδιος αρνήθηκε με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Η σύλληψή του συνέβη μόλις οκτώ ημέρες πριν ξεκινήσει την ευρωπαϊκή του περιοδεία.

Υπενθυμίζεται ότι το όνομα του ράπερ συνδέθηκε με τον θάνατο 10 ανθρώπων που ποδοπατήθηκαν σε συναυλία του το 2021 στο Astroworld, στο Τέξας. Δεν αντιμετώπισε ποινικές κατηγορίες για τους θανάτους τους, αλλά παραμένει αναμεμειγμένος σε αστικές υποθέσεις.