Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε πριν λίγο η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα η οποία συνελήφθη στο πλαίσιο της  αυτόφωρης διαδικασίας μετά τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος της η σύζυγός του κατηγορούμενου δικηγόρου για διάφορα αδικήματα όπως απειλή, εξύβριση και διατάραξη οικιακής ειρήνης με  φερόμενο ως ηθικό αυτουργό τον Απόστολο Λύτρα ο οποίος επίσης αναζητείται στο πλαίσιο της ίδιας αυτόφωρης διαδικασίας.

Υπενθυμίζεται ότι εχθες το βράδυ (18/6) η 37χρονη πάτησε το panic button, που της έχει δοθεί, καθώς μέσα στο σπίτι της μπήκαν η πρώην σύζυγος του δικηγόρου και η κόρη του προκειμένου να πάρουν πράγματά του. Η γυναίκα, αφού πάτησε το κουμπί, λιποθύμησε.

Η κ. Πολυζωγοπούλου υπέβαλε μήνυση εναντίον του ποινικολόγου και της πρώην συζύγου του για αυτοδικία, διατάραξη οικιακής ειρήνης, παράνομη βία και απειλή. Μήνυση έχει υποβληθεί και στον δικηγόρο που συνόδευε την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα την ώρα που μπήκαν στο σπίτι.

Δεν έχει σταλεί απειλητικό μήνυμα – Δεν παραβιάστηκε περιοριστικός όρος

Ωστόσο αρνείται τα πάντα η πλευρά του Απόστολου Λύτρα μετά τη μήνυση που υπέβαλλε εναντίον του ιδίου και της πρώην συζύγου του η Σοφία Πολυζωγοπούλου.

«Ο άνθρωπος ήθελε να πάρει κάποια πράγματα από το σπίτι του. Υπήρξε επικοινωνία με την παθούσα όχι από τον κ. Λύτρα προκειμένου να μεταβεί η κόρη του με την μητέρα της να πάρουν κάποια πράγματα», είπε ο δικηγόρος του ποινικολόγου, Πέτρος Πανταζής.

Πρόσθεσε δε, ότι «εγινε μια επικοινωνία με μηνύματα και όταν έφτασαν εκεί ενεργοποιήθηκε για άγνωστο λόγο το panic button και αργότερα υποβλήθηκε μήνυση. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνονται όλα αυτά. Δεν έχει σταλεί κανένα απειλητικό μήνυμα. Κανένα μήνυμα, Μπορεί να εστάλη μήνυμα από κάποιον συνεργάτη του γραφείου του αλλά όχι από τον κ. Λύτρα. Δεν έχει παραβιάσει κανέναν περιοριστικό όρο. Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε αυτή η δικογραφία. Προφανώς υπήρξε προσυνεννόηση . Αν έχει διαμειφθεί κάτι έχει γίνει μεταξύ όσων ήταν στο σπίτι».