Αποκαλυπτική είναι η ιατροδικαστική έκθεση για τον ξυλοδαρμό της 37χρονης γυναίκας από τον σύζυγό της Απόστολο Λύτρα. Επί της ουσίας αυτή επιβεβαιώνει την αρχική γνωμάτευση του γιατρού η οποία διέκρινε όλα τα τραύματα που είχε η Σοφία Πολυζωγόπουλου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο γιατρός είχε διακρίνει επικίνδυνα χτυπήματα τα οποία θα μπορούσαν να έχουν προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερη ζημιά στη σύζυγο του Απόστολου Λύτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ η ιατροδικαστική έκθεση διαπιστώνει τραύματα σχεδόν ταυτόσημα με την αρχική διάγνωση.

Σε αυτή γίνεται αναφορά για εκχυμώσεις, οιδήματα, κατάγματα σε δάχτυλο σε στόμα, πρόσωπο και κεφάλι. Υπενθυμίζουμε ότι ο γιατρός είχε αναφέρει στην αστυνομία ότι η 37χρονη έφερε: «εκχυμώσεις και οίδημα προσώπου -μέτωπο, ζυγωματικά, αμφώ- εκχυμώσεις οφθαλμικών κογχών (racoon eyes), θλαστικό τραύμα δεξιού λοβού, ωτός, οίδημα και αιμορραγία ρινός, εκδορές και οιδήματα άνω και κάτω χείλους, θλαστικό τραύμα γλώσσας, εκδορές και οίδημα αντιβραχίου, οίδημα στην εγγύς φαλλαγγοφαλαγγικής διάρθρωσης δεξιού μικρού δακτύλου κεφαλαιμάτωμα τριχωτού».

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ – Πάτησε το panic button η σύζυγός του

Αναστάτωση επικράτησε πριν από λίγο στις αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. όταν φέρεται να πάτησε το «κουμπί πανικού» η σύζυγος του δικηγόρου Αποστόλου Λύτρα που είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού προ μερικών ημερών.

Όπως αναφέρει το in.gr, η ενεργοποίηση του συστήματος συναγερμού εκ μέρους της υπήρξε λόγω του αιφνιδιασμού από επίσκεψη μιας γυναίκας στο σπίτι της που επιθυμούσε να παραλάβει ρούχα κι άλλα αντικείμενα του κ. Λύτρα.

Υπενθυμίζεται ότι η 37χρονη πήγε σήμερα το πρωί στο ΑΤ Ομονοίας και εγκατέστησε στο κινητό της τηλέφωνο την εφαρμογή panic button που διαθέτουν τα Γραφεία Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας της ΕΛ.ΑΣ. σε θύματα.

Άτομα της οικογένειάς της είχαν επισημάνει κατά τη διάρκεια της Τρίτης πως η 37χρονη σύζυγος του Απόστολου Λύτρα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά απ’ όσα πέρασε.