Σε μήνυση κατά της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου, για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση, προχώρησε ο Απόστολος Λύτρας.

Κατά πληροφορίες, μετά τη μήνυση που κατατέθηκε, η κα. Πολυζωγοπούλου, μετέβη στο ΑΤ Παλλήνης με τον δικηγόρο της, Θέμη Σοφό, ο οποίος θα ζητήσει να αφεθεί ελεύθερη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Απόστολος Λύτρας εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα Παλλήνης μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης εις βάρος του.

Το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε από τις δικαστικές αρχές μετά την άρση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί.

Η αντικατάσταση των περιοριστικών όρων με προσωρινή κράτηση που ζητήθηκε από το θύμα του ξυλοδαρμού μέσω του δικηγόρου της Θέμη Σοφού από την ανακρίτρια, Χριστινα Σαλάππα , η οποία έκανε δεκτή την αίτηση καθώς το βράδυ της Τρίτης υπήρξε επεισοδιακή επίσκεψη συγγενικών προσώπων του Απόστολου Λύτρα στο σπίτι του στον Γέρακα και απειλές σε βάρος της συζύγου του, η οποία διαμένει εκεί μετά την άγρια κακοποίηση της.

Σημειώνεται ότι μετά την απολογία του για την βαριά κακοποίηση της συζύγου του, ανακρίτρια και εισαγγελέας είχαν επιβάλει περιοριστικούς όρους στον Απόστολο Λύτρα και τον είχαν αφήσει ελεύθερο.

Οι περιοριστικοί όροι που παραβιάστηκαν και για τον λόγο αυτό αντικαταστάθηκαν με προφυλάκιση, ήταν υποχρεωτική μετοίκηση από το κοινό τους σπίτι στον Γέρακα, απαγόρευση να πλησιάζει η να απειλεί με οποιονδήποτε τρόπο το θύμα και υποχρέωση να παρακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα θεραπείας για να μην επαναλάβει τη βίαιη συμπεριφορά του.

Η στιγμή που εμφανίστηκε στο ΑΤ Παλλήνης ο Λύτρας

Κατά την εμφάνισή του στο αστυνομικό τμήμα, ο κ. Λύτρας δήλωσε:

«Ήταν μία πρωτοβουλία της κόρης μου, επειδή χρειαζόταν χρήματα, έπρεπε να κάνει ένα ταξίδι η αδερφή της στην Κύπρο. Πήγαν μόνα τους τα παιδιά. Έχοντας μία άριστη σχέση με τη σύζυγό μου, δεν πίστεψαν ότι μπορεί να συμβεί κάτι. Υπήρχε ένα μήνυμα ότι θα περάσει η μεγάλη μου κόρη να πάρει κάποια πράγματα.

Είμαι χωρίς τα προσωπικά μου είδη, χωρίς χρήματα. Της έστειλαν μήνυμα ότι θα περάσει να πάρει κάποια πράγματα. Δεν απάντησε και λόγω της άριστης σχέσης που υπήρχε, δεν θεώρησαν ότι θα γίνει τίποτα», είπε στους δημοσιογράφους.

«Είναι δεδομένο ότι η πράξη μου είναι κατακριτέα. Έχω κάνει λάθος, θα πληρώσω για το λάθος μου. Από ένα σημείο και μετά φτάνουμε στην υπερβολή. Είναι δεδομένο ότι φταίω. Μακάρι να γύριζα τον χρόνο πίσω. Δεν έχει συμβεί κάποιο αντίστοιχο περιστατικό».