Μία νέα βιογραφία των Μπέκαμς ισχυρίζεται ότι η Μέγκαν Μαρκλ «αυταπατάται» νομίζοντας ότι ήταν υψηλότερα κοινωνικά από τη Βικτόρια Μπέκαμ, όπως αναφέρει το «The Indpedent».

Ο ισχυρισμός διατυπώθηκε από τον βιογράφο διασημοτήτων, Tom Bower, στο βιβλίο του «The House of Beckham», το οποίο περιγράφει λεπτομερώς την υποτιθέμενη ταραχώδη σχέση της Posh και του David, αλλά και μεταξύ άλλων διασημοτήτων.

Σκεπτόμενος τη σχέση του ζευγαριού με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, ο βιογράφος υποστηρίζει ότι η δούκισσα του Σάσσεξ αρχικά «έπαιζε θέατρο» στη Βικτόρια.

«Στον κόσμο των διασημοτήτων της Μέγκαν, η κατάταξη εξαρτιόταν από τον πλούτο και τη φήμη», αυτός είναι ο ένας εκ των δύο λόγων που η Μέγκαν ένιωθε ανώτερη από την πρώην Spice Girl. Ενώ ο δεύτερος οφείλεται στη θέση που κατείχε η δούκισσα του Σάσσεξ εντός της βασιλικής οικογένειας.

Οι δύο αυτοί παράγοντες είχαν ως αποτέλεσμα η Μέγκαν Μαρκλ να τοποθετεί τον εαυτό της πάνω από τη Βικτόρια στην κοινωνική ιεραρχία.

Ο βιογράφος τους δε προσθέτει ότι η δούκισσα του Σάσσεξ «εκνευρίστηκε όταν ανακάλυψε ότι το ζεύγος Μπέκαμ είχε σημαντικά μεγαλύτερο πλούτο από εκείνη». Πιο συγκεκριμένα, είχαν πέντε σπίτια, συνεχή πρόσβαση σε ιδιωτικά τζετ, προσκλήσεις για ιστιοπλοΐα σε γιοτ και πολύ περισσότερα χρήματα. Ενώ εκείνη ακόμη τότε βρισκόταν εν αναμονή του τίτλου της δούκισσας.

Η κρίση στη σχέση τους

Όμως, παρά αυτή την εσωτερική κοινωνική κατάταξη της Μέγκαν Μαρκλ, να τοποθετεί τη Βικτόρια πιο χαμηλά από εκείνη, οι Μπέκαμς προσπάθησαν να την προσεγγίσουν. Κάτι το οποίο οφειλόταν στη μακροχρόνια φιλία του ζεύγους με τον πρίγκιπα Χάρι και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα Tom Bower, η Μέγκαν Μαρκλ ζήτησε συμβουλές για περιποίηση και κομμωτήριο από ένα μέλος του προσωπικού της Βικτόρια Μπέκαμ μόλις έγινε κάτοικος του παλατιού του Kensington. Επίσης, φέρεται να ζήτησε δωρεάν ρούχα και τσάντες από την Βικτόρια, αλλά αυτό απορρίφθηκε λόγω του πρωτοκόλλου.

Κατά τη διάρκεια ενός ιδιωτικού ταξιδιού στο Λος Άντζελες, η Μέγκαν έμεινε στην κατοικία των Μπέκαμς στο Beverly Hills. Οι Μπέκαμς πρόσφεραν δωρεάν διαμονή και υπηρεσίες περιποίησης στη Meghan, επιχειρώντας να αποφύγουν τους παπαράτσι.

Παρόλα αυτά, η σχέση μεταξύ των δύο γυναικών διαταράχθηκε μετά από άρθρο που δημοσιεύθηκε στην αγγλική εφημερίδα, «The Sun».

«Μόνο όταν η Sun ανέφερε πώς η Βικτώρια είχε δώσει συμβουλές μακιγιάζ στη Meghan, η σχέση μεταξύ των δύο φιλόδοξων γυναικών κατέρρευσε», υπογραμμίζει ο βιογράφος των Μπέκαμς. Η Μέγκαν ενοχλήθηκε από την αναφορά στο άρθρο και αυτό προκάλεσε διαφορά μεταξύ των δύο. Ο Χάρι ζήτησε εξηγήσεις από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ για το πώς η Sun είχε τις πληροφορίες.

Ο Ντέβιντ Μπέκαμ ρώτησε τη σύζυγό του, πώς αυτές οι πληροφορίες βρέθηκαν στο φως της δημοσιότητας. Ωστόσο, εκείνη αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη.

Η πτώση

Ο Tom Bower παράλληλα, ισχυρίζεται ότι ένα ακόμη θέμα που οδήγησε στην παγίωση των σχέσεων τους, είναι και η συνεχιζόμενη φιλία του πρίγκιπα Ουίλιαμ και του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Στη συνέχεια, ο ίδιος έγραψε ακόμα στο βιβλίο ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο Νέιβιντ Μπέκαμ είχαν από το 2010 μία πολύ στενή φιλία. Αυτό σε συνδυασμό με την άνιση θέση μεταξύ των δύο πριγκιπικών ζευγαριών, «έκανε τη θέα του Ντέιβιντ με τον πρωτότοκο γιο του βασιλιά Καρόλου ενοχλητική για αυτούς», ισχυρίστηκε ο βιογράφος.

Προκειμένου, η Μέγκαν Μαρκλ να «τιμωρήσει» το ζευγάρι επέλεξε να μην τους προσκαλέσει στο γαμήλιο δείπνο της. Παρά το γεγονός, πως κάλεσε τον Τζορτ Κλούνεϊ, τον οποίο δεν γνώριζε προσωπικά.

Η σχέση των δύο ζευγαριών περιγράφεται πλέον ως «παγιωμένη» από τους αναλυτές. Ενώ ταυτόχρονα, είναι δύσκολο να «γεφυρωθεί» το χάσμα μεταξύ τους, καθώς ο Ντέιβιντ νιώθει προσβεβλημένος μετά από την κατηγορία για τη διαρροή στη «The Sun».