Το δικό του μήνυμα για τον Απόστολο Λύτρα, που ξυλοκόπησε τη σύζυγό του, έστειλε ο πατέρας της Κυριακής Γρίβας, που δολοφονήθηκε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων. Υπενθυμίζουμε ότι ο γνωστός δικηγόρος έχει αναλάβει την υπεράσπιση του 39χρονου.

Στο ηχητικό μήνυμα που έστειλε στον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή «Το Πρωινό» είπε ότι «ο κάθε πελάτης έχει τον δικηγόρο που του αξίζει, όμοιό του».

Το μήνυμα

«Εχθές είπατε ότι κάποιος σας έστειλε ένα μήνυμα και ρώτησε αν αυτός ο δικηγόρος θα δικάσει τον δολοφόνο της κόρης μου, Κυριακής Γρίβα. Πείτε λοιπόν στους τηλεθεατές ότι την ερώτηση αυτή την έκανε ο μπαμπάς της Κυριακής που δολοφονήθηκε μέσα στο τμήμα των Αγίων Αναργύρων και ότι δεν είναι κάποιο δημοσιογραφικό κόλπο.

Εγώ είμαι ο μπαμπάς της Κυριακής. Η κυρία Πολυζωγοπούλου ζήτησε περιπολικό για προστασία έξω από το σπίτι της και πολύ καλά έκανε και μπράβο της και πολύ καλά έπραξε και η αστυνομία, αλλά στο δικό μου το παιδί δεν της πήγαν ένα περιπολικό για να την πάει συνοδεία και της είπαν ότι δεν είναι ταξί.

Ο κάθε πελάτης έχει τον δικηγόρο που του αξίζει, όμοιό του» σημείωσε.