Εντάξει, το ξέρουμε και το βλέπουμε. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι fit. Με τα γυμναστήριά του, με την προσεκτική διατροφή του (χωρίς ντολμαδάκια) με τα ποδήλατά του, διατηρείται μια χαρά για την ηλικία του. Όμως, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι έτσι, και σε κάθε περίπτωση δεν αλλάζει τίποτε αν κάποιος είναι fit ή έχει περισσότερα κιλά. Και προξένησε αλήθεια άσχημη εντύπωση το άστοχο χιούμορ του πρωθυπουργού στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου το Σάββατο, μας ενημερώνει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Δεν ξέρω αν είναι επηρεασμένος από το… TikTok, αλλά το να κάνεις χιούμορ για τα κιλά του Θοδωρή Λιβάνιου και του Βασίλη Σπανάκη που είναι στο υπουργείο Εσωτερικών, δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Θα έλεγα μάλιστα ότι είναι και… body shaming για το οποίο δεν γέλασε κανείς, το αντίθετο υπήρξε δυσφορία.

Καλές, λοιπόν, οι «σύγχρονες πολιτικές» ή τα νέα επικοινωνιακά «κόλπα», όμως, η σοβαρότητα και ο σεβασμός στο διαφορετικό αλλού φαίνονται. Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδείχθηκε τουλάχιστον άστοχος μιλώντας για τα κιλά του υπουργού που μόλις διόρισε, εκτιμά ο ΒΗΜΑτοδότης.