Οι ήρωες της δραματικής σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς» έρχονται αντιμέτωποι με τη σκληρή πραγματικότητα, απόψε στις 21:00.

Η ώρα της κρίσης πλησιάζει.

Οσα αναμένουμε να δούμε

Ο Παρασκευάς απελπίζεται από τη στάση του Δημοσθένη και σκέφτεται να φύγει στ’ αλήθεια από τη Μάνη. Η Αρετή περνάει από την τελική οντισιόν και ο σκηνοθέτης δείχνει πολύ ευχαριστημένος από την ερμηνεία της. Ο Πότης και η Άννα μπλέκουν σε νέες περιπέτειες. Η Κούλα βρίσκεται σε ερωτικό αδιέξοδο, καθώς παλεύει να πλησιάσει τον Κουράκο, αλλά πέφτει σε τοίχο.

Η Ασπασία, από την πλευρά της, της εξηγεί πως μάλλον δεν είναι του γούστου του και προσπαθεί να τη λογικέψει. Η Ισμήνη ενδίδει στη ζήλια της και πηγαίνει στο γραφείο του Κωνσταντίνου προκειμένου να γνωρίσει από κοντά τη νέα του γραμματέα. Ο Μάνος και η Μαρίνα επιστρέφουν στη Μάνη κι ανακαλύπτουν ότι ο Ισίδωρος χώρισε.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν:

Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ζωή Γεράζη, Βάσω Παύλου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου
Στον ρόλο της Κούλας, η Χριστιάνα Αρτεμίου
Τζον, ο Απόστολος Γκλέτσος
Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Και οι:

Στέλα Φυρογένη
Κούλλης Νικολάου
Βάσια Παναγοπούλου
Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2023-2024

#GiTisElias