Ναν: Aφέθηκε ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα

Μάλιστα, ο Κέντρικ Ναν το μεσημέρι του Σαββάτου έκανε και ανάρτηση στα social media για τα σπασμένα του δόντια.

Ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα αφέθηκε ο Κέντρικ Ναν, με τον Αμερικανό μάλιστα στη συνέχεια να επισκέπτεται οδοντίατρο για να φτιάξει τα τρία σπασμένα δόντια που είχε από το Game 5 με τον Ολυμπιακό και τη σύγκρουση με τον Τζέριαν Γκραντ.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού, μετά από φραστικό επεισόδιο που είχε με τη σύζυγό του κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα των Βριλησσίων.

Η γυναίκα του σούπερ σταρ του Τριφυλλιού δεν επιθυμούσε να υποβάλλει μήνυση, αλλά σχηματίστηκε κανονικά δικογραφία σε βάρος του Ναν για ενδοοικογενειακή βία, καθώς πρόκειται για μια διαδικασία που ακολουθείται αυτεπαγγέλτως σε αυτές τις περιπτώσεις.

Μετά την αποχώρησή του από το αστυνομικό τμήμα Βριλησσίων, ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού επισκέφθηκε οδοντίατρο, για να φτιάξει τα τρία δόντια που έσπασαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, μετά από αγκωνιά του Τζέριαν Γκραντ.

Μάλιστα, ο Κέντρικ Ναν το μεσημέρι του Σαββάτου έκανε και ανάρτηση στα social media για τα σπασμένα του δόντια, ποστάροντας μια φωτογραφία του από το χθεσινό παιχνίδι με τους Χουάντσο, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις και Μπαλτσερόφσκι.

«Κανείς δεν είπε ότι θα είναι εύκολο», έγραψε ο χαρακτηριστικά ο Αμερικανός, που ήταν και εχθές ένας από τους πρωταγωνιστές του Παναθηναϊκού και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του να φτάσει στη νίκη και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.