Μάικ Τζέιμς: Βασιλιάς στο Μονακό με νέο συμβόλαιο

Τελειώνει την καριέρα του στο Πριγκιπάτο ο Αμερικανός, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Μονακό ως το καλοκαίρι του 2027.

Άλλο ένα καλοκαίρι που το όνομα του Μάικ Τζέιμς συμπεριελήφθη σε πολλά μεταγραφικά σενάρια, άλλο ένα καλοκαίρι που θα παραμείνει στη Μονακό.

Τούτη τη φορά μάλιστα ο 34χρονος αρχισκόρερ όλων των εποχών στην Euroleague και MVP για τη σεζόν 2023-24 υπέγραψε νέο, βασιλικό, συμβόλαιο το οποίο θα τον κρατήσει στο Μόντε Κάρλο για άλλα τρία χρόνια. Όταν και πιθανόν θα τερματίσει την μπασκετική πορεία του ως παίκτης.

Ο Τζέιμς ανήκε στην πλούσια δεξαμενή των free agents και ζύγιζε τα δεδομένα για το μέλλον του. Προφανώς η πρόταση που είχε στα χέρια του και η ασφάλεια που του προσέφερε η γαλλική ομάδα τον έπεισαν να μην ψάξει για μια νέα πρόκληση ύστερα από τρεις γεμάτες σεζόν στο Πριγκιπάτο.

Με 17.9 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 5.1 ασίστ ο Αμερικανός ήταν ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης μιας Μονακό που έχασε οριακά την πρόκρισή της στο Final Four της Euroleague για δεύτερη σερί σεζόν. Πήρε πάντως τον τίτλο στη Γαλλία κι έκλεισε με χαμόγελο τη χρονιά.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.