Ένα πρωτοφανές επεισόδιο είχαμε σε σούπερ μάρκετ στον Πειραιά. Όλα συνέβησαν στην ακτή Μουτσοπούλου και πρωταγωνιστές φέρονται να είναι τρεις άνδρες, πιθανότατα Κουρδικής καταγωγής.

Από τους πυροβολισμούς ένας άνδρας έχασε τη ζωή του και ένα ακόμα τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Τζάνειο, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε μία σύλληψη. Το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζεται αυτή τη στιγμή είναι ο συλληφθείς να πυροβόλησε τους άλλους δύο άνδρες καθώς πάνω του βρέθηκε το ένα από τα δύο όπλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης κυνήγησε τα δυο θύματα του τα οποία επιχείρησαν να μπουν στο σουπερ μαρκετ για να γλυτώσουν. Ωστόσο εκείνος τους πλησίασε και τους πυροβόλησε ενώ έμπαιναν στο εσωτερικό της επιχείρησης στην κεντρική είσοδο.

Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή ωστόσο εντοπίστηκε από αστυνομικούς και συνελήφθη.  Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής εξετάζουν τα στοιχεία τους για να εξακριβωθεί εάν είχαν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές και για ποια αδικήματα.

Επίσης όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες στο σημείο της ένοπλης επίθεσης εντοπίστηκε ένα ακόμη όπλο. Ακόμη οι αστυνομικοί προχώρησαν και στην προσαγωγή ενός αλλοδαπού.