Άμφισσα: «Θα σε βρει ο πατέρας σου πεταμένη στον κάδο» φώναζε ο δράστης

Η μαρτυρία της 22χρονης για την επίθεση που δέχτηκε από τον σύζυγό της - «Ήμουν 7 μηνών έγκυος όταν με χτύπησε για πρώτη φορά»

Στο MEGA και το LIVE News μίλησε η 22χρονη η οποία κατήγγειλε τον σύζυγό της για ξυλοδαρμό στην Άμφισσα. Σύμφωνα με όσα ανέφερε περνούσε το δικό της Γολγοθά ακόμα και την περίοδο που ήταν έγκυος.

«Αρχικά, θέλω να πω σε όλες τις γυναίκες που βιώνουν κάτι παρόμοιο, να τους ξεμπροστιάζουν, όσες απειλές κι αν δέχονται. Εγώ έκανα το λάθος και υπέμεινα πράγματα για καιρό, από την περίοδο της εγκυμοσύνης ήταν η πρώτη φορά που μου είχε σηκώσει το χέρι. Με είχε χαστουκίσει όταν ήμουν 7-8 μηνών έγκυος», είπε η γυναίκα.

«Με είχε σύρει στην άσφαλτο»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε ένα άλλο περιστατικό: «Όταν ήμουν λεχώνα 2,5 εβδομάδων μετά από έξοδο με είχε σύρει στην άσφαλτο. Ζήτησα βοήθεια, βγήκε ένας γείτονας ξυπόλητος και μόλις άκουσε τον πρώην σύζυγό μου σηκώθηκε κι έφυγε, γιατί έκανα το λάθος και τον κάλυψα, γιατί πίστευα ότι θα αλλάξει».

Έπειτα μίλησε για το συμβάν που την έκανε να φτάσει μέχρι την αστυνομία. «Άρχισε και με έβριζε εμένα και την οικογένειά μου. Μπήκαμε στο αμάξι, άρχισε τις απειλές του, να με κοπανάει, να με βρίζει. ‘Θα σε βρει ο πατέρας σου πεταμένη στον κάδο’, αυτό μου είπε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μετά τον βάναυσο ξυλοδαρμό της, ο σύζυγος τη μετέφερε στο νοσοκομείο και εγκατέλειψε το σημείο. Η 22χρονη κάλεσε τους γονείς της και τις φίλες της, ενώ στη συνέχεια απευθύνθηκε στις Αρχές.

«Έχει συλληφθεί, αύριο έχουμε το δικαστήριο. Ας αποφασίσει η δικαιοσύνη, δεν έχω να φοβηθώ κάτι», είπε η 22χρονη.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.