ΚΚΕ για ανασχηματισμό: Πρόσωπα δοκιμασμένα στο αντιλαϊκό έργο

Ο Περισσός δεν διαβλέπει αλλαγή πολιτικής παρά τον ανασχηματισμό του κυβερνητικού σχήματος, διότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρερμηνεύει και διαστρεβλώνει το εκλογικό αποτέλεσμα.

Δεν αποτελούν διέξοδο, κατά το ΚΚΕ, οι ανασχηματισμοί που επιχειρούνται στον πόλο της «αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας».

Ο Περισσός σχολίασε τις μεταβολές στο κυβερνητικό σχήμα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και στην ανακοίνωση που εξέδωσε έκανε λόγο για «συνέχεια της παρερμηνείας και διαστρέβλωσης του εκλογικού αποτελέσματος», προκειμένου «να προχωρήσουν πιο γρήγορα οι αντιλαϊκές μεταρρυθμίσεις».

«Γι’ αυτό το λόγο και σε κρίσιμες θέσεις και υπουργεία επιλέγονται δοκιμασμένα στο αντιλαϊκό έργο πρόσωπα, για να τρέξουν αυτές τις «μεταρρυθμίσεις» του κεφαλαίου και της ΕΕ σε βάρος των εργαζομένων και του λαού» σχολίασε η ηγεσία του Κομμουνιστικού Κόμματος.

Για το ΚΚΕ, «απάντηση στα κρίσιμα λαϊκά προβλήματα δεν μπορούν να δώσουν οι κυβερνητικοί ανασχηματισμοί και οι εναλλαγές προσώπων, όταν η πολιτική παραμένει η ίδια. Ούτε φυσικά αποτελούν διέξοδο οι διεργασίες και οι «ανασχηματισμοί» που επιχειρούνται στον άλλο πόλο του αστικού πολιτικού συστήματος, αυτού της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας».

«Το κρίσιμο», όπως υπογραμμίστηκε σχετικώς, «είναι να δυναμώσει ο καθημερινός εργατικός – λαϊκός αγώνας ενάντια στην κυρίαρχη πολιτική και στους κάθε λογής εκπροσώπους της».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.