O ρόλος της Μαρίας Καβογιάννη είχε την τιμητική του στο επεισόδιο της Πέμπτης 13 Ιουνίου, με τίτλο «Therapia». Σε αυτό, με αφηγήτρια την ίδια, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης φαντάστηκε την ηρωίδα του να κάνει ένα ταξίδι ψυχανάλυσης σε όσα την κρατούσαν παγιδευμένη σε μια κακοποιητική σχέση.

Η ερμηνεία της Μαρίας Καβογιάννη είναι, χωρίς αυτό να αποτελεί έκπληξη άλλωστε, καθηλωτική. Ιδιαίτερα όταν συνομιλεί με τον νεκρό άνδρα και δυνάστη της και του δηλώνει απερίφραστα πως δεν θέλει να φοβάται άλλο.

O καλλιτέχνης Γιώργος Κόφτης δημιούργησε ένα γκράφιτι για τη Μαρία του Maestro. Μία κίνηση έντονου συμβολισμού για όλες τις κακοποιημένες γυναίκες. Για όλες εκείνες που δεν αντέχουν να φοβούνται άλλο.

Ο επίσημος λογαρισμός του MEGA στο Instagram, αλλά και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, αναδημοσίευσαν το συγκινητικό έργο.

Όπως γράφει η Αγγελική Κουρουτζή στο recap για το πέμπτο επεισόδιο της 2ης σεζόν: «στο πλαίσιο της ψυχοθεραπείας, η Μαρία, που όπως έχει πει η ίδια για τον εαυτό της «δεν της έμαθε κανείς να ντρέπεται», κάνει μια απόλυτα ειλικρινή αναδρομή στο κοινό παρελθόν της με τον Χαράλαμπο, από τον οποίο μοιάζει πια να θυμάται μόνο τα ψέματα, την προδοσία και, κυρίως, το ξύλο. Δεν θυμάται καν πώς οι δυο τους παντρεύτηκαν ή την ημέρα που της έκανε πρόταση γάμου. «Δεν νομίζω ότι μου το ζήτησε, δεν με ρώτησε, ήταν δεδομένο τότε…«, ανακαλεί».

Στη δεύτερη σεζόν της σειράς του MEGA, η Μαρία μοιάζει για μεγάλο διάστημα χαμένη, ενώ αναπτύσσει μια ξεχωριστή φιλία με την έτερη αξεπέραστη Χαρούλα Αλεξίου.

Η ανακούφιση πως ο Χαράλαμπος δεν είναι πια εκεί να την τρομάζει, διαδέχεται την ανησυχία πως οι εξελίξεις θα οδηγήσουν τον μονάκριβο γιο της στα ίδια μονοπάτια με εκείνον.

Η δεύτερη σεζόν αποτελείται από 6 επεισόδια, τα οποία ολοκληρώνονται στο MEGA την επόμενη Πέμπτη 20 Ιουνίου, στις 22:40.

Η πρώτη ελληνική σειρά που αποκτήθηκε για παγκόσμια διανομή από το Netflix, δεν έχει γράψει ακόμη το φινάλε της, καθώς η τρίτη και τελευταία σεζόν, αποτελούμενη από 4 επεισόδια, αναμένεται το ερχόμενο φθινόπωρο.

Maestro Podcast Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 5

Στο πέμπτο επεισόδιο του επίσημου podcast της τηλεοπτικής σειράς «Maestro», o Χριστόφορος Παπακαλιάτης και ο Digital Media Director του Mega Νίκος Πιτσιλαδής συζητούν με τον Φάνη Μουρατίδη για τον ομώνυμο χαρακτήρα του στη σειρά και για την εσωτερική μάχη που δίνει ανάμεσα σε δύο τελείως διαφορετικούς κόσμους: την εξιδανικευμένη εικόνα που θέλει να δείχνει προς τα έξω και την πραγματικότητα που βιώνει με τις λάθος επιλογές του.

Για να μην χάσεις κανένα από όσα θα ακολουθήσουν, ακολούθησε το podcast Maestro στο Spotify και τα Apple Podcasts.

Το επίσημο Maestro Podcast είναι μία παραγωγή της Alter Ego Media.