Χανιά: Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον 20χρονο ναυαγοσώστη – Από τι πέθανε

Τι έδειξε το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του 20χρονου ναυαγοσώστη στα Χανιά που υπέστη άγριο ξυλοδαρμό.

Από παθολογικά αίτια και από επιπλοκές στην καρδιά προήλθε ο θάνατος του 20χρονου ναυαγοσώστη από τα Χανιά με καταγωγή από την Αλβανία, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Όπως διαπιστώθηκε από τον ιατροδικαστή, σύμφωνα με το flashnews.gr ο 20χρονος είχε ιστορικό με προβλήματα καρδιάς, ωστόσο λόγω του περιστατικού, στρεσαρίστηκε με συνέπεια να υποστεί επιπλοκές και στη συνέχεια να καταρρεύσει στον δρόμο, μετά τον άγριο, όπως φάνηκε, τσακωμό του με άλλους άνδρες.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 20χρονος ναυαγοσώστης μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του διεκομίσθη με ανακοπή στο Νοσοκομείο Χανίων αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Σημειώνεται ότι, από τα πέντε άτομα που είχαν προσαχθεί στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων, συνελήφθησαν οι δύο 24χρονοι Έλληνες, οι οποίοι αρχικά θεωρούνταν από τις αρχές ως άμεσα εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο με τον 20χρονο.

Αντιθέτως, δεν προέκυψαν στοιχεία εμπλοκής για τους τρεις νεαρούς από τη Ρουμανία, τη Γεωργία και τη Βουλγαρία, που ήταν στην ίδια παρέα με τους δύο Έλληνες.

Η στιγμή που ο 20χρονος καταρρέει μετά τον ξυλοδαρμό

Σε βίντεο που ήρθε στο φως ο 20χρόνος φαίνεται να περπατά υποβασταζόμενος από έναν άνδρα στη μέση του δρόμου, να πλησιάζει το απέναντι πεζοδρόμιο και να καταρρέει έξω από κατάστημα.

Ο άνδρας που βρίσκεται μαζί του τον συγκρατεί πριν πέσει, προσπαθεί να τον στηρίξει στο πεζοδρόμιο και να τον συνεφέρει.

Κόσμος συγκεντρώνεται στο σημείο, καλούν το ΕΚΑΒ, προσπαθούν όλοι να βοηθήσουν τον 20χρονο, όμως εκείνος σε δευτερόλεπτα χάνει τις αισθήσεις του.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.